Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στην Κύπρο ταξίδεψε ο Επίσκοπος Χρύσανθος - Παρέστη στον εορτασμό στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου στην Άνω Λακατάμια

Στην Κύπρο ταξίδεψε ο Επίσκοπος Χρύσανθο...

Στις 5 και 6 Δεκεμβρίου 2022 - Συγχοροστάτησε με τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐα

Στην Κύπρο ταξίδεψε πριν λίγες μέρες ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος. Πιο συγκεκριμένα παρέστη και συγχοροστάτησε τη Δευτέρα 5/12/12022 το απόγευμα στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Άνω Λακατάμια Κύπρου. 

Επίσης και το πρωί της Τρίτης 6/12 συγχοροστάτησε στην Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Άνω Λακατάμια Κύπρου.

Όπως διαβάσαμε στο http://i-n-ag-nektariou-patron.blogspot.com, απ’ όπου και οι φωτ., το εσπέρας της Δευτέρας 5 Δεκεμβρίου 2022, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας χοροστάτησε κατά τη διάρκεια του Πανηγυρικού εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πάνω Λακατάμειας, συγχοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κερνίτσης κ. Χρυσάνθου (βοηθός Επίσκοπος στην Αποστολική Μητρόπολη Πατρών). 

Τους δύο Αρχιερείς πλαισίωναν οι ιερείς του Ναού, Αρχιμανδρίτης Αναστάσιος Κύρρης και Πρωτοπρεσβύτερος Δαμιανός Δαμιανού, ο Αρχιδιάκονος Ραφαήλ Μισιαούλης και οι Ιεροδιάκονοι Αιμιλιανός Γεωργακόπουλος και Αρσένιος Αθανασίου. Κατά τη διάρκεια του Εσπερινού, ο πρόεδρος της Εκκλησιαστικής Επιτροπής εξήρε το έργο του Μητροπολίτου Ταμασού τα 15 έτη της ποιμαντορίας του. 

Στο τέλος της ομιλίας, οι ιερείς και η εκκλησιαστική επιτροπή του Ναού δώρισαν στον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Ταμασού ένα εγκόλπιο. Ο Πανιερώτατος εξέφρασε την ευχαριστία του, καλωσόρισε τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο κ. Χρύσανθο και τον ευχαρίστησε για την παρουσία του στην πανήγυρη του Αγίου Νικολάου.

Παρόντες ήταν ο Υπαρχηγός της Αστυνομίας Κύπρου, κ. Δημήτρης Δημητρίου, ο Βουλευτής ΔΗΠΑ κ. Αλέκος Τρυφωνίδης, ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Αμύνης κ. Ανδρέας Λουκά, η Δήμαρχος Ακανθούς και Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής κ. Ελένη Χατζημιχαήλ, ο Υποστράτηγος ε.α., κ. Αλέξης Χαραλάμπους, ο Πρόεδρος της Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας κ. Παναγιώτης Αντωνίου, ο Αντιδήμαρχος Λακατάμειας, κ. Πρόδρομος Τσουλούπας, οι Θρονικοί επίτροποι κ. Άριστος Μελής και Αργύρης Παπανικολάου, και πλήθος πιστών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις