Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η μουσική εκδήλωση του ΔΙΗΧΟ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η μουσική εκδήλ...

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Ακτή Δυμαίων

Την Κυριακή 15 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τη λήξη του έτους των μαθητών της μουσικής σχολής ΔΙΗΧΟ. Η εκδήλωση οργανώθηκε στο κέντρο Ακτή Δυμαίων και την παρακολούθησαν οι μαθητές, οι γονείς και φίλοι τους. Η διάρκεια της ήταν μέχρι αργά το βράδυ και σε αυτή δόθηκε η δυνατότητα σε περίπου 60 μαθητές της σχολής να παρουσιάσουν την πρόοδό τους.

Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν ένα μουσικό πρόγραμμα συνεχούς εναλλαγής σχημάτων των μαθητών της σχολής που έπαιζαν μουσική διαφόρων κατηγοριών. Οι τραγουδιστές ήταν από το τμήμα φωνητικής της σχολής και οι μουσικοί από όλα τα τμήματα εκμάθησης μουσικών οργάνων.

Με την εκδήλωση αυτή το ΔΙΗΧΟ έδωσε τη δυνατότητα σε ένα μεγάλο αριθμό μαθητών της να πάρουν το βάφτισμα της σκηνής και να παρουσιαστούν σε κοινό για πρώτη φορά.

Το ΔΙΗΧΟ θέλει να ευχαριστήσει τους μαθητές και δασκάλους που κόπιασαν για την προετοιμασία αυτής της τόσο όμορφης εκδήλωσης. Επίσης θέλει να ευχαριστήσει τους προσκεκλημένους για την παρουσία τους και τη κεφάτη συμμετοχή τους στην εκδήλωση που εμψύχωσε τους μαθητές-μουσικούς. Μετά την μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης το ΔΙΗΧΟ σκοπεύει να οργανώνει περισσότερες τέτοιες εκδηλώσεις από τον επόμενο χρόνο.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View