Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΒΙΒΛΙΟ

/

Πάτρα: Δύο λογοτεχνικά ραντεβού από τις εκδόσεις Το «Δόντι» το Σάββατο 10/12

Πάτρα: Δύο λογοτεχνικά ραντεβού από τις ...

Στις 12 το μεσημέρι ο συγγραφέας Λευτέρης Τσιρώνης θα είναι στο βιβλιοπωλείο των εκδόσεων στην Καραϊσκάκη 147 & στις 20.00 στο Ωδείο της Φιλαρμονικής παρουσιάζεται το βιβλίο της Αναστασίας Ντόντη

Διπλό ραντεβού έχουν κλείσει με τους φίλους του βιβλίου το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022 οι εκδόσεις «Το Δόντι». Στις 12 το μεσημέρι ο συγγραφέας Λευτέρης Τσιρώνης θα βρίσκεται στο βιβλιοπωλείο των εκδόσεων στην οδό Καραϊσκάκη 147, δίπλα από το θέατρο Αγορά για να συζητήσει με φίλους του για τη συλλογή διηγημάτων «Τρίτη Ανάσταση» και να υπογράψει αντίτυπα.

Το ίδιο βράδυ του Σαββάτου, στις 20.00, στη Φιλαρμονική Εταιρία Ωδείο Πατρών (Ρήγα Φεραίου 7 και Γκότση στην Πάτρα) παρουσιάζεται το βιβλίο της Αναστασίας Ντόντη με τίτλο «Το μυστικό των αστεριών». Η συγγραφέας θα συζητήσει με τη δημοσιογράφο Κρίστυ Κουνινιώτη. Αποσπάσματα του βιβλίου έχουν μελοποιηθεί από τη διευθύντρια της Φιλαρμονικής, Βασιλική Φιλιππαίου και θα αποδοθούν από τη σοπράνο Μαριάννα Μεσσαλά, τη φλαουτίστα Ράνια Καββαδία και την πιανίστα Μαρία Τρακαδά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture