Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Γαβαλάς: «Η Βίκυ Κουλιανού είναι το απόλυτο, καμία σχέση με τις υπόλοιπες»

 Γαβαλάς: «Η Βίκυ Κουλιανού είναι το από...

Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε για την ενδεχόμενη συμμετοχή του στο My Style Rocks, ενώ αναφέρθηκε στις φήμες που ήθελαν τη Βίκυ Κουλιανού να το παρουσιάζει

Ο Λάκης Γαβαλάς έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην ενδεχόμενη συμμετοχή του στον επόμενο κύκλο του «My Style Rocks».

Ο σχεδιαστής μόδας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Breakfast@Star» και εξήγησε πως δεν θα ήθελε να βρεθεί σε ένα «ριάλιτι», αλλά ούτε και σε ένα πρότζεκτ γεμάτο... ίντριγκα.

«Μη με αδικείτε. Εγώ αυτό που θα έπρεπε να κάνω τώρα είναι μια εκπομπή που έχει να κάνει με τη μόδα. Δεν με ενδιαφέρουν οι ίντριγκες. Δεν λέω ότι το "My Style Rocks" είναι ριάλιτι, προς Θεού. Ίσα ίσα, επειδή δεν έκανε, δεν μας έπαιζαν τα πρωινά», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, αυτό που θα ήθελε να προσφέρει στο τηλεοπτικό κοινό είναι η γνώση. «Τι να δώσω; Χαχανητό δεν θέλω, θλίψη δεν με ενδιαφέρει, τη γνώση να δώσω», τόνισε.

«Είναι δική τους η επιλογή αυτή τη στιγμή, να είμαι ή να μην είμαι στην εκπομπή. Επειδή διαχειριζόμαστε πολλά χρήματα στην αγορά και διεθνώς, κάποιος πρέπει να το κατευθύνει αυτό το πράγμα. Δεν υπάρχει αρτιότητα νομίζω. Για να τα λέμε όπως είναι... Ποιος θα μπορούσε να καλέσει σπόνσορες; Γιατί αυτή είναι η κύρια δουλειά. Εγώ έχω προϊόντα που μπορούν να διαφημιστούν από παιδάκια 5 χρονών μέχρι γέρους 80 χρονών», συμπλήρωσε.

Σημείωσε μάλιστα, πως ο ίδιος δεν έχει να διαπραγματευτεί τίποτα. Αντιθέτως, η παραγωγή πρέπει να διαπραγματευτεί μαζί του. «Δεν διαπραγματεύομαι τίποτα. Αυτοί διαπραγματεύονται τη δική μου φάση με τους Τούρκους παραγωγούς και με τους Έλληνες εδώ και καλά κάνουν. Με ενοχλεί που πετάνε ότι "ο Γαβαλάς θα είναι εκεί". Εάν συσταθεί η επιτροπή και τα πράγματα είναι όπως πρέπει, φυσικά και θα έλεγα ναι», εξήγησε.

 Για τη Βίκυ Κουλιανού, η οποία συζητήθηκε πως θα είναι η παρουσιάστρια του My Style Rocks, αλλά και του GNTM, ο σχεδιαστής αναφέρει: «Η Βίκυ Κουλιανού έχει αδικηθεί πάρα πολύ. Θα ήταν καλή από τα πρώτα GNTM, γιατί η Βίκυ είναι το απόλυτο, καμία σχέση με τις υπόλοιπες. Από 'κει και πέρα "σάχλεψαν" λίγο μαζί της, που την έβαλαν να κάνει coach μια φορά και μετά στο Just».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight