Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Λάκης Γαβαλάς:«Mε δίπλωσαν σε μια κόλλα χαρτί αλλά εγώ ξέρω από packaging»

Λάκης Γαβαλάς:«Mε δίπλωσαν σε μια κόλλα ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Αμέτρητες φωτογραφίες και φοβερές ατάκες στη βιβλιοπαρουσίαση, πάνω από μια ώρα υπέγραφε αντίτυπα

Σε πολύ αισιόδοξο και χαλαρό κλίμα έγινε η βιβλιοπαρουσίαση του αυτοβιογραφικού βιβλίου του Λάκη Γαβαλά το ηλιόλουστο πρωινό της Κυριακής στο Bodegas της Ρήγα Φεραίου. Το κοινό απόλαυσε τις αμίμητες χιουμοριστικές ατάκες του, του έδειξε την αγάπη και τη συμπάθειά του, ενώ οι σέλφι φωτογραφίες ήταν ατέλειωτες και μετά τις ομιλίες υπέγραφε αντίτυπα για πάνω από μια ώρα! Ντυμένος με σκούρο, ρευστό σύνολο, εκκεντρικά ξυρισμένο κεφάλι, πολλά τατουάζ, κοσμήματα και βαμμένα νύχια, ο Λάκης ηγήθηκε ολόγυρα των αστείων και των πειραγμάτων της ημέρας και έδειχνε πολύ χαρούμενος με όσους τον πλησίασαν. (Μαζί του και το σκυλάκι του Τέξας). 

Στο βήμα χαιρέτησε η wedding expert Αννα Μαρία Ρογδάκη μιλώντας για ένα βιβλίο γεμάτο αλήθειες, το οποίο μετά την Πάτρα θα παρουσιαστεί στο Παρίσι. Η δημοσιογράφος του thebest.gr Αντυ Μπακοπούλου θύμισε σταθμούς της κοσμοπολίτικης και πολυτάραχης διαδρομής του τιμώμενου, που πέρα από έναν πρωτοπόρο επιχειρηματία που έβαλε τα διεθνή σαλόνια της μόδας στον ελληνικό χάρτη με δραστηριότητα σε Ελλάδα, Βαλκάνια, Κύπρο, Αραβικές χώρες είναι ένας υποδειγματικός οικοδεσπότης, έχοντας βιώσει στιγμές υπέρτατης χλιδής. Ακούστηκαν περιγραφές της βίλας του στη Μύκονο αλλά και εντυπώσεις από το πελώριο κτίριο- showroom στην Κάντζα των 20.000 τ.μ. καθώς η ομλήτρια κατέθεσε τις προσωπικές της αναμνήσεις. Οι εκατοντάδες τσάντες Hermes, o νεανικός γάμος με καλλονή στο Πόρτο Φίνο, το άπιαστο life style όπως τα εξιστορεί ο ίδιος κέντρισαν το κοινό. Η περίοδος της φυλακής και μετά της αποφυλάκισης όπως περιγράφονται στην γραμμένη απλά αλλά με σπιρτάδα αυτοβιογραφία δεν έλειψε από την εισήγηση.

Όπως γράφει με απολογιστική διάθεση ο Λάκης Γαβαλάς:

«Δεν έκανα εκκεντρικές εμφανίσεις λόγω ματαιοδοξίας, ήθελα να υποστηρίξω ότι το στυλ και η προσωπική κομψότητα μπορούν να προσθέσουν λίγη ποίηση στην πεζή καθημερινότητα. Ακόμα και το κράξιμο και την προσβολή ότι είμαι αμφιλεγόμενη προσωπικότητα έμαθα να τα ελέγχω και να τα απολαμβάνω».

 «Το δώρο του χρόνου το χάρηκα γιατί μου έδωσε την ευκαιρία να τα βρω με τον εαυτό μου και να βγω σοφότερος. Εζησα τον προσωπικό μου μύθο όπως τον είχα ονειρευτεί  και η φυλακή δεν με πτόησε. Το χιούμορ με βοήθησε να προσπαθώ. Πρέπει να αγωνιστείς και να μη λιγοψυχίσεις για να ξεπεράσεις τα εμπόδια. Ενας πολύ σοβαρός λόγος να ξυπνάμε κάθε πρωί εμείς που νιωθουμε πνευματικά νέοι είναι να διδάσκουμε στις νέες γενιές πως η ζωή έχει τα πάνω της και τα κάτω της. Πιστεύω απόλυτα πως απλώς και μόνο να ζεις είναι σπουδαίο πράγμα. Δεν αντικρίζω τη ζωή με μούτρα. Δεν κουράζομαι να αναζητώ την ομορφιά στα χαμόγελα των ανθρώπων και στα τρυφερά χάδια των ζώων».

 Ευχαριστώντας τις κυρίες της παρουσίασης ο Λάκης Γαβαλάς είπε πως «45 χρόνια υπηρετεί τις γυναίκες γιατί όλα στη ζωή ξεκινούν από εκείνες». Τόνισε πως στη φυλακή τίμησε πως η ταυτότητά του λέει «Αρρεν». Ομολόγησε αυτοσαρκαστικά πως «τον τύλιξαν σε μια κόλλα χαρτί αλλά αυτός ξέρει καλά από packaging».

Δείτε πλούσια φωτογραφικά στιγμιότυπα.

 

* Η διοργάνωση έγινε από «Γωνιά του Βιβλίου» και Diamond Events στο φιλόξενο Bodegas. Παρέστησαν πολλές συμπολίτισσες που αγαπούν τη μόδα, εκπρόσωποι φιλανθρωπικών σωματείων, φίλοι από τον εμπορικό κόσμο, η βουλευτής Χριστίνα Αλεξοπούλου, ο επιχειρηματίας Πάνος Μέξας που συνεργάστηκε πολλά χρόνια με το Λάκη Γαβαλά κ.α.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View