Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Καταφθάνει στην Πάτρα 16/10 με την ιστορία της ζωής του ο Λάκης Γαβαλάς

Καταφθάνει στην Πάτρα 16/10 με την ιστορ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Κυριακάτικο ραντεβού στο Bodegas για την παρουσίαση της αποκαλυπτικής αυτοβιογραφίας «Λάκης Γαβαλάς Loaded», θα είμαστε εκεί!

Λάκης Γαβαλάς: Η αντισυμβατική προσωπικότητα των επιχειρήσεων και της tv, πρωτοπόρος εισαγωγέας και αντιπρόσωπος διάσημων fashion brands, designer και style expert, με το ανεξάντλητο, εκκεντρικό ντύσιμο και το μοναδικό χιούμορ , έρχεται στην Πάτρα για να παρουσιάσει το πολυσυζητημένο, αυτοβιογραφικό του βιβλίο. Το ραντεβού έχει δοθεί στο Bodegas της Ρήγα Φεραίου, στο κέντρο της Πάτρας, την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, στις 12 το πρωί. Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν το βιβλιοπωλείο «Γωνιά του Βιβλίου» και η εταιρεία wedding planning Diamond Events. Θα χαιρετήσει η Αννα Μαρία Ρογδάκη, θα προλογίσει η συντάκτρια του thebest.gr Αντυ Μπακοπούλου ενώ ο ίδιος ο Λάκης Γαβαλάς θα μιλήσει και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του.

Η πρώτη παρουσίαση της αυτοβιογραφίας  «Λάκης Γαβαλάς Loaded» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Άγκυρα» σε επιμέλεια της δημοσιογράφου, εκδότριας  και αρχισυντάκτριας περιοδικών Μαρίας Βόλλη  έγινε στο  Café του Public στη πλατεία Συντάγματος με πολλούς επώνυμους ακροατές. Με αφοπλιστική σπιρτάδα και τόλμη ο παρεξηγημένος για πολλά χρόνια businessman αφηγείται τα παιδικά του χρόνια στον Κορυδαλλό, τότε που θαύμαζε το Φρεντ Αστέρ, το καλλιτεχνικό του ξεκίνημα ως χορευτής στο εξωτερικό, τις συναντήσεις του με διάσημες προσωπικότητες, αλλά και τη δύσκολη περίοδο του εγκλεισμού του στη φυλακή.

Όπως αναφέρει: «Μπορεί να είχα προκαλέσει στην Ελλάδα με τις εμφανίσεις και τη συμπεριφορά μου, όμως θεωρούσα ότι ήταν απολύτως συμβατή με τις συνεργασίες μου με εκκεντρικούς και αμφιλεγόμενους σχεδιαστές όπως ο Moschino και η Vivienne Westwood, με πιο πειθαρχημένους οίκους όπως ο Burberry και ο Armani, αλλά και με πρωτοπόρους Αμερικανούς και Γιαπωνέζους συνεργάτες. Ήμουν πολύ πιο ήπιος και συνετός από αυτούς στη ζωή αλλά και στη δουλειά μου…Το ζήτημα ήταν να βγω από την ιστορία που είχα διηγηθεί στον εαυτό μου για τον εαυτό μου για να την ξαναγράψω έτσι ώστε να μην είναι μόνο ατομική «λύτρωση», αλλά να αφορά και τους άλλους» εξηγεί.

Οσο για την πολύκροτη καταδίκη και φυλάκισή του υπογραμμίζει: «Hμουν έμπορος με καλλιτεχνική φλέβα, δεν ήμουν κομπογιαννίτης. Επένδυσα δεκάδες εκατομμύρια στη χώρα, τη διαφήμισα στο εξωτερικό, δεν έμπλεξα με τις απάτες του Χρηματιστηρίου και ευεργετούσα τους πελάτες μου στη χονδρική. Πίστευα ότι η ελληνική μόδα είχε περισσότερα να δείξει από αυτά που είχαμε δει μέχρι τότε. Πάλευα τριάντα χρόνια να τα αποδείξω όλα αυτά και πολύ λίγοι τα είχαν αντιληφθεί. Δεν ήμουν φοροφυγάς. Ημουν φοροοφειλέτης. Δεν είχα χρήματα για να πληρώσω τις υποχρεώσεις μου, όμως πρόσφερα την περιουσία μου στο κράτος για να ξεπληρώσω τις οφειλές μου, κάτι που δεν έγινε δεκτό. [...] Μάλλον η ιστορία μου είχε έναν έντονο συμβολισμό μέσα στην οικονομική κρίση που περνούσε η χώρα. Οτι, να, ούτε οι επώνυμοι είναι υπεράνω του νόμου».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View