Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ένωση Αστυνομικών: Η επίσκεψη του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας στην Πάτρα

Ένωση Αστυνομικών: Η επίσκεψη του προέδρ...

Η ανακοίνωση

Η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαϊας: Την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 18:30 διεξήχθη στην Πάτρα η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ένωσής μας στην αίθουσα συνεδρίων του Επιμελητηρίου Αχαΐας.
Στην συνέλευση, πέραν του σημαντικού αριθμού μελών μας, παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρηγόρης Γερακαράκος, ο Γραμματέας Δημοσίων Σχέσεων της ΠΟΑΣΥ Γεώργιος Σταματάκης, το μέλος τους ΔΣ της ΠΟΑΣΥ και πρώην Πρόεδρος της ΕΑΥΑ Σταύρος Τσεκούρας, ο πρώην Πρόεδρος της ΕΑΥΑ και Αντιπρόσωπος στην ΠΟΑΣΥ Θανάσης Αθανασόπουλος και η Υποστράτηγος Ε.Α. κα Ευσταθία Γιαννιά.
Κατά την διάρκεια την συνέλευσης ο Πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ ενημέρωσε εκτενώς τα παραβρισκόμενα μέλη για το σύνολο των οικονομικών, ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικών ζητημάτων που ισχύουν ή βρίσκονται σε εξέλιξη και απάντησε στα ερωτήματά τους. Ιδιαίτερη έκπληξη προκάλεσε δε το γεγονός ότι ενημέρωσε τους παραβρισκόμενους Συναδέλφους για τις παρεμβάσεις της Ομοσπονδίας στο Υπουργείο Οικονομικών και την πρόθεση της Ελληνικής Κυβέρνησης να χορηγήσει εφάπαξ επίδομα 600 ευρώ σε Αστυνομικούς και Λιμενικούς με την επόμενη μισθοδοσία τους για την απλήρωτη υπερεργασία το τελευταίο διάστημα. Γεγονός που επιβεβαιώθηκε μετά από λίγο αφού η απόφαση αυτή ανακοινώθηκε επίσημα από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό της χώρας.
Τέλος, στη Γενική Συνέλευση βραβευτήκαν για την προσφορά τους με τιμητικό δίπλωμα και αναμνηστικές πλακέτες το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, η Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας και πέντε (5) Συνάδελφοί μας, δύο από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, δύο από το Τμήμα Άμεσης Δράσης Πατρών και ένας από το Τμήμα Τροχαίας Πατρών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις