Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Lab HairLounge - Ένας νέος χώρος ομορφιάς και περιποίησης μαλλιών, στην Πάτρα

Lab HairLounge - Ένας νέος χώρος ομορφιά...

Η Μαριλένα Λαμπροπούλου συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία

Η ιδιοκτήτρια και hair art director Μαριλένα Λαμπροπούλου, με 15 και πλέον χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας, εκπαιδευμένη από τους μεγαλύτερους οίκους κομμωτικής στο εξωτερικό, συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση στο χώρο της Κομμωτικής. Μας υποδέχτηκε στο κατάστημά της στο κέντρο της πόλης, ένα ομολογουμένως  εντυπωσιακό σαλόνι ιδιαίτερης industrial και ταυτόχρονα minimal αισθητικής και μας μίλησε για την δουλειά της.

Πάντα ενημερωμένη για όλα τα νέα trends σε κούρεμα και styling, καθώς και για όλες τις τάσεις στα νέα χρώματα, αλλά και με εξειδίκευση στις τεχνικές αποχρωματισμού και balayage, δεν ξεχωρίζει τυχαία σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Τι είναι αυτό όμως που η ίδια θεωρεί ότι την κάνει να ξεχωρίζει όλα αυτά τα χρόνια;

«Η σκληρή δουλειά, ο σεβασμός στους καλεσμένους μας και στις  επιθυμίες τους, η προσωπική επαφή και ο χρόνος που αφιερώνω στη συμβουλευτική, καθώς παίζει καθοριστικό ρόλο στο να βγει τέλειο το αποτέλεσμα που η ίδια επιμελούμαι και ακριβώς ίδιο με την  επιθυμία της εκάστοτε πελάτισσας, έχω μάθει να ακούω τις γυναίκες και να πράττω τα δέοντα. Φυσικά, η συνεχής εκπαίδευση και ενημέρωση για οτιδήποτε νέο υπάρχει στον χώρο είναι αναπόσπαστο κομμάτι της τέχνης μας η οποία συνεχώς εξελίσσεται. Για εμένα, εκτός από τέχνη είναι και επιστήμη που συνδυάζει πολλούς τομείς, από ψυχολογία και μάρκετινγκ μέχρι και χημεία». 

Διαθέτει φανατικό κοινό και πιστούς πελάτες -ανάμεσά τους και πολλοί επιφανείς πατρινοί- που την εμπιστεύονται χρόνια τώρα και έχουν χτίσει σχέση εμπιστοσύνης.

«Είναι πρόκληση για εμένα να έχω σταθερό και απαιτητικό πελατολόγιο, γιατί αυτό με βοηθάει να γίνομαι ακόμα καλύτερη και να ξεχωρίζω. Η επιτυχία δεν επιτρέπει λάθη και αυτό είναι κάτι που το έμαθα από τη μητέρα μου, Σωτηρία Παπανικολάου, την ήρεμη δύναμη της ομάδας μας με την οποία δουλεύουμε μαζί και είναι συνοδοιπόρος μου σε όλη αυτή την επιτυχία». 

Τι θα μας συμβούλευε η ίδια για τις βραδινές εξόδους ενόψει των εορτών;

«Αυτό που θέλουν όλες οι γυναίκες και είναι πάντα κυρίαρχο στις τάσεις διαχρονικά είναι υγιή, φρέσκα και λαμπερά μαλλιά με καθαρές αποχρώσεις που αναδεικνύουν την πιο όμορφη εκδοχή τους και στο Lab HairLounge το κάνουμε πράξη με συμμάχους μας τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο, τα καλύτερα προϊόντα περιποίησης και φυσικά την άρτια εκπαιδευμένη ομάδα μας».

Μπορείτε να ακολουθείτε το @lab.HairLounge στα σοσιαλ ώστε να ενημερώνεστε πρώτοι για τις νέες τεχνικές και τις θεραπείες, να σας συστήσουν το κατάλληλο προϊόν για την περιποίησή σας και να σας δώσουν συμβουλές και λύση σε οποιαδήποτε απορία έχετε για τα μαλλιά σας, ή ακόμα καλύτερα μπορείτε να κλείστε ένα ραντεβού και να απολαύσετε μια μοναδική lounge εμπειρία.

 

Info

Lab Hair Lounge

Βότση 12, Πάτρα

2610313401

Insta: lab.hairlounge

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View