Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Το φιλμ "Λευκός Θόρυβος" με τον Άνταμ Ντράιβερ από 8/12 στις Ελληνικές αίθουσες

Το φιλμ "Λευκός Θόρυβος" με το...

Σε διανομή της Odeon - Το περιμένουμε για προβολή και στην Πάτρα

H μαύρη κωμωδία με τίτλο “Λευκός Θόρυβος – White Noise” με τον Άνταμ Ντράιβερ που ήταν και η εναρκτήρια ταινία του περασμένου Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ της Βενετίας, βγαίνει την ερχόμενη Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022 στις Ελληνικές αίθουσες σε διανομή της Odeon και την περιμένουμε για προβολή και στην Πάτρα.

Λίγα λόγια για την ταινία

Ξεκαρδιστική αλλά και τρομακτική, λυρική και παράδοξη, συνηθισμένη και ταυτόχρονα αποκαλυπτική, η ταινία "White Noise" δραματοποιεί τις προσπάθειες μιας σύγχρονης αμερικανικής οικογένειας να ανταπεξέλθει στις τετριμμένες συγκρούσεις της καθημερινής ζωής, παλεύοντας παράλληλα με τα οικουμενικά μυστήρια της αγάπης, του θανάτου και της πιθανότητας να ευτυχήσει κανείς σε έναν αβέβαιο κόσμο.

Σκηνοθεσία: Νόα Μπάουμπακ

Παίζουν εκτός του Άνταμ Ντράιβερ, και οι Γκρέτα Γκέργουικ, Ντον Τσιντλ.  

Ο 53χρονος Νεουορκέζος δημιουργός Noah Baumbach προτάθηκε για βραβείο Όσκαρ για τα σενάρια των ταινιών «The Squid and the Whale» (2005) και «Marriage Story» (2019) που επίσης σκηνοθέτησε. Στο «Marriage Story» που είχε παιχθεί και στην Πάτρα, είχε επίσης πρωταγωνιστήσει ο Άνταμ Ντράιβερ μαζί με την Σκάρλετ Γιόχανσον.

Όπως διαβάσαμε, η διάρκειας 136 λεπτών ταινία «Λευκός Θόρυβος» έχει βγει από τις 25/11/2022 σε επιλεγμένες αίθουσες στις ΗΠΑ ενώ θα ακολουθήσει η προβολή της από τις 30/12/2022, στην πλατφόρμα του Netflix.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture