Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Τον Φεβρουάριο του 2023 στη χώρα μας θα βγει η νέα ταινία της Σάρα Πόλει, "Γυναικείες Κουβέντες"

Τον Φεβρουάριο του 2023 στη χώρα μας θα ...

Το σενάριο είναι βασισμένο στο μυθιστόρημα της Μίριαμ Τόους

Η υποψήφια για Όσκαρ, Καναδή δημιουργός Σάρα Πόλεϊ (Υστερόγραφο μιας σχέσης, Το δικό μας βαλς, Ιστορίες της ζωής μας) επιστρέφει με την ταινία «Γυναικείες Κουβέντες – Women Talking», βασισμένη στο μυθιστόρημα της Μίριαμ Τόους.

Οι γυναίκες μιας απομονωμένης θρησκευτικής κοινότητας παλεύουν να συμβιβάσουν την πραγματικότητά τους με την πίστη τους.

Παρόλο που πολλές διαφωνούν μεταξύ τους σε βασικά πράγματα, πρέπει να αποφασίσουν πώς θα μπορούσαν να προχωρήσουν μαζί, για να χτίσουν έναν καλύτερο κόσμο για τις ίδιες και τα παιδιά τους.

Το cast της ταινίας που θα δούμε στη χώρα μας σε διανομή της Tulip με το νέο χρόνο, στις 23 Φεβρουαρίου 2023, απαρτίζουν οι Ρούνι Μάρα, Κλερ Φόι, Τζέσι Μπάκλεϊ, Τζούντιθ Άιβι, Μπεν Γουίσο και η τιμημένη με 3 Όσκαρ ερμηνείας, Φράνσις Μακ Ντόρμαντ. Το σενάριο που επίσης υπογράφει η Σάρα Πόλεϊ, είναι όπως προείπαμε, βασισμένο στο μυθιστόρημα της Μίριαμ Τόους. Εκ των παραγωγών είναι & η πάντα «ψαγμένη» Φράνσις Μακ Ντόρμαντ  ενώ μεταξύ των εκτελεστικών παραγωγών είναι και ο σούπερ σταρ Μπραντ Πιτ.

Τη μουσική της ταινίας έχει γράψει η Ισλανδή δημιουργός Χίλντουρ Γκουοναντότιρ, βραβευμένη με Όσκαρ Καλύτερης Μουσικής Επένδυσης για το soundtrack της ταινίας «Τζόκερ».

Το φιλμ όταν κάνει πρεμιέρα, το περιμένουμε για προβολή και στην Πάτρα.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture