Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Νίκος Παπαδάκης: «Με έπιασε έντονος πόνος, είπα ότι αν θα τη βγάλω θα το κόψω»

Νίκος Παπαδάκης: «Με έπιασε έντονος πόνο...

"Είναι μεγάλο λάθος να κάνουμε ό,τι βλέπουμε και διαβάζουμε στο ίντερνετ"

Καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» βρέθηκε το πρωί της Κυριακής ο Νίκος Παπαδάκης. Το γνωστό μοντέλο και παρουσιαστής μίλησε για την αποτοξίνωση, που ήταν και το θέμα της εκπομπής, και αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη αποτοξινωτική διατροφή που έκανε κάποτε και του δημιούργησε πρόβλημα με την υγεία του.

 «Πήγα να κάνω σταφυλοθεραπεία. Είναι μεγάλο λάθος να κάνουμε ό,τι βλέπουμε και διαβάζουμε στο ίντερνετ. Κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός και δεν ξέρεις πώς θα αντιδράσει» ξεκίνησε να λέει ο Νίκος Παπαδάκης και συμπλήρωσε: «Σου λένε μόνο κόκκινα σταφύλια και νερό. Θα φας σταφύλια, μετά από δύο ώρες νερό και μετά πάλι σταφύλια. Γιατί το νερό με τα σταφύλια κάνουν μία αντίδραση».

«Δεν ξέρω γιατί, με έπιασε ένας πόνος εδώ, τόσο δυνατός. Λέω: εντάξει, τη γλίτωσα μπορεί να ήταν τυχαίο, ας φάω πάλι τα σταφύλια μου. Είπα ότι αν θα τη βγάλω, θα το κόψω. Πονούσα πάρα πολύ, με έριξε στο κρεβάτι» εξομολογείται ο παρουσιαστής.

 Σε άλλο σημείο της εκπομπής, ο Νίκος Παπαδάκης παραδέχεται ότι παρά τη σωματική άσκηση και την προσεγμένη διατροφή, είναι επιρρεπής στις εποχικές ιώσεις όλο τον χρόνο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight