Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Ξανά στο act η παράσταση «Ποιητές επί σκηνής: ποίηση ηλεκτρική»

Ξανά στο act η παράσταση «Ποιητές επί σκ...

Η νέα παράσταση θα γίνει το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στις 21.30 – Στην πρωτότυπη performance συμμετέχουν οι Γ. Δίπλας, Κ. Μάγνης, Τηλέμαχος Τσαρδάκας, κ.α.

Η παράσταση προφορικής ποίησης με τίτλο «Ποιητές επί σκηνής: ποίηση ηλεκτρική» λόγω μεγάλης ζήτησης μετά την επιτυχημένη πρώτη παρουσίαση την Τετάρτη 23/11, αποφασίστηκε να παρουσιαστεί ξανά το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στις 21.30 στο Θέατρο act, στις σκάλες Γεροκωστοπούλου 65, στην Πάτρα.

Συμμετέχουν ο μουσικός Γιώργος Δίπλας, ο δημοσιογράφος-συγγραφέας Κωνσταντίνος Μάγνης, ο συγγραφέας Γιάννης Πανουτσόπουλος, η ποιήτρια Μαρίνα Σπηλιωτοπούλου και ο συγγραφέας-ποιητής & υπεύθυνος του act, Τηλέμαχος Τσαρδάκας. Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων το κοινό μπορεί να απευθυνθεί στα τηλέφωνα 2610272037 και 6936122263.

Περιγραφή παράστασης:

Η πρωτότυπη performance «Ποιητές επί σκηνής» επιστρέφει στο θέατρο act μετά τις εξαιρετικά επιτυχημένες βραδιές το 2010, το 2012 και το 2015. Τη φετινή σεζόν το act θα προτείνει στο κοινό μια σειρά από παραστάσεις με ανανεωμένη μορφή που θα συνδυάζουν στοιχεία poetry slam, ακουστικού κονσέρτου και θεατρικού αναλογίου φέρνοντας στο προσκήνιο τους συγγραφείς και τα κείμενά τους.

Ποιητές, συγγραφείς, ηθοποιοί, μουσικοί και άλλοι καλλιτέχνες θα δοκιμάσουν νέο υλικό και θα παρουσιάσουν ποιήματα, διηγήματα και μικρά μονόπρακτα σε μια παράσταση καταιγιστικής απαγγελίας.

Η παράσταση «Ποιητές επί σκηνής», θα πραγματοποιηθεί ξανά μέσα στη σεζόν παρουσιάζοντας διαφορετικούς καλλιτέχνες κάθε φορά, σε νέες ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν.

Ποιητές επί σκηνής: ποίηση ηλεκτρική

Σύλληψη-σκηνοθετική επιμέλεια: Τηλέμαχος Τσαρδάκας

Εικαστικό αφίσας: Ηλίας Λαμπρόπουλος

Παραγωγή: θέατρο act

Εισιτήρια: 10 ευρώ, 8 ευρώ (μειωμένο)

Διάρκεια: 60 λεπτά

Πληροφορίες- Κρατήσεις: 2610272037 & 6936122263.

Εκ των υποστηρικτών επικοινωνίας των παραστάσεων του act είναι και το thebest.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture