Όλα όσα είπε
Συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου παραχώρησε ο ηθοποιός Θανάσης Αλευράς, ο οποίος μεταξύ άλλων ρωτήθηκε σχετικά με την Κιβωτό του Κόσμου και τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της ΜΚΟ.
«Σε αυτή την εποχή είναι πολύ εύκολο μια ψεύτικη είδηση που δεν έχει ερευνηθεί στο βάθος της και επειδή οι άνθρωποι είμαστε πολύ θυμωμένοι, είμαστε και έτοιμοι να φάμε ο ένας τις σάρκες του άλλου. Να ερευνηθούν σε βάθος όλα αυτά, να μάθουμε την αλήθεια» σχολίασε αρχικά ο Θανάσης Αλευράς.
Στην συνέχεια ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στον πατέρα Αντώνιο.
«Τον πατέρα Αντώνιο τον γνωρίζω πολύ προσωπικά και τον έχω δει και με τα παιδιά. Για εμένα είναι σοκ όλο αυτό. Αν ισχύουν αυτά τα πράγματα… δεν ξέρω τι να πω» είπε χαρακτηριστικά.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










