Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κυπαρισσία: Δολοφονία ο θάνατος του νεαρού που βρέθηκε θαμμένος στην άμμο

Κυπαρισσία: Δολοφονία ο θάνατος του νεαρ...

Σε ποιον ανήκει η σορός

Συμπληρώνεται το παζλ της υπόθεσης που κρατά ανάστατη την Κυπαρισσία. Ο ιατροδικαστής οδηγείται από τα ευρήματα σε ένα έγκλημα που ο δράστης ή οι δράστες προσπάθησαν να συσκοτίσουν. Χτύπησαν το θύμα και έθαψαν τη σορό του, στην άμμο. Όλα δείχνουν πως επρόκειτο για έναν εργάτη γης, που είχε φτάσει στην περιοχή καθώς είναι η εποχή της ελαιοσυγκομιδής. 

Σε 30χρονο αλλοδαπό από την Αλβανία ανήκει σύμφωνα με πληροφορίες το πτώμα που βρέθηκε νωρίς χθες το απόγευμα (07/11/22) θαμμένο στην άμμο στην παραλία Καρτελά της Κυπαρισσίας.

Όπως δείχνουν τα μέχρι στιγμής στοιχεία πρόκειται για εγκληματική ενέργεια καθώς ο θάνατος του φαίνεται πως επήλθε από χτυπήματα στο κεφάλι από βαρύ μεταλλικό αντικείμενο.

Το θύμα δεν ήταν κάτοικος της περιοχής και εικάζεται ότι βρισκόταν εκεί ως εργάτης γης καθώς είναι η εποχή της ελαιοσυγκομιδής. Από την αυτοψία του ιατροδικαστή Κορίνθου προκύπτει παράλληλα πως το πτώμα βρισκόταν θαμμένο στην άμμο λιγότερο από 24ώρες κάτι που επιβεβαιώνεται και από τον αυτόπτη μάρτυρα που βρέθηκε μπροστά σε αυτό το μακάβριο θέαμα και ειδοποίησε τις αρχές.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών και ήδη έχουν προχωρήσει σε προσαγωγές υπόπτων. Για την υπόθεση αναμένονται και επίσημες ανακοινώσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις