Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Πάνω από 108.000 θεατές προσήλθαν στις Ελληνικές αίθουσες στη «Γιορτή του Σινεμά» - Πήγε καλά & στην Πάτρα

Πάνω από 108.000 θεατές προσήλθαν στις Ε...
Μαρτάτος Tάκης

Η 2η αίθουσα του Πάνθεον που έκανε πρεμιέρα για τη νέα σαιζόν την περασμένη Πέμπτη 27/10, γέμισε από σινεφίλ που πήγαν να δουν το νέο φιλμ του Σωτήρη Γκορίτσα «Εκεί που ζούμε»

Ως γνωστόν, την περασμένη Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε η πρώτη «Γιορτή Του Σινεμά» στην Ελλάδα, η οποία είχε τεράστια επιτυχία. Η συμμετοχή όλων των μελών της ΕΔΙΚΤΕ - Εταιρία Διανομέων Κινηματογραφικών Ταινιών Ελλάδος και η καθολική συμμετοχή των αιθουσών πανελλαδικά, έδωσε την ευκαιρία στο κοινό να επιστρέψει μαζικά στις αίθουσες μετά την πανδημία και να αποδείξει ότι η μαγεία του κινηματογράφου είναι αξεπέραστη.

Συνολικά σύμφωνα & με την ανακοίνωση, 108.392 θεατές προσήλθαν στις Ελληνικές αίθουσες και απόλαυσαν πάνω από 38 ταινίες που προβάλλονται. Στόχος όλων μας είναι η Γιορτή Του Σινεμά να γίνει θεσμός και να επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο την ίδια περίοδο. Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με τη παρουσία τους, καθώς και όσους υποστήριξαν επικοινωνιακά την ενέργεια.

Ας κάνουμε την κάθε μέρα γιορτή του Σινεμά, τονίζει τέλος η ανακοίνωση.

Το thebest.gr επικοινώνησε με τον Παναγιώτη Κοτσαύτη της 2ης αίθουσας του Πάνθεον στη Δημ. Γούναρη που έκανε πρεμιέρα για τη νέα σαιζόν την περασμένη Πέμπτη 27/10 που ήταν & η Γιορτή του Σινεμά, προβάλλοντας το νέο φιλμ του Σωτήρη Γκορίτσα «Εκεί που ζούμε». Όπως μας είπε, η ιδέα της «Γιορτής του Σινεμά» με το συμβολικό εισιτήριο των μόλις 2 ευρώ για τη συγκεκριμένη μέρα ήταν μία τονωτική ένεση και μία καλή ώθηση καθώς η αίθουσα σχεδόν γέμισε, ωστόσο κατόπιν η εικόνα από πλευράς κίνησης δεν ήταν η ίδια.

Το φιλμ του Σ. Γκορίτσα όπου παίζει ο Προμηθέας Αλειφερόπουλος ξεκίνησε το 4ήμερο της πρεμιέρας του, ικανοποιητικά με 8.576 εισιτήρια σε 57 αίθουσες πανελλαδικά. Στην Πάτρα η ταινία παίζεται & στα Odeon Veso Mare.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture