Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κωνσταντίνος Αργυρός: Το βίντεο με τον Κοψιάλη ενόψει της συναυλίας με τον 50 Cent

Κωνσταντίνος Αργυρός: Το βίντεο με τον Κ...

Δείτε την ανάρτηση του YouTuber στα social media

Σε λίγες μέρες ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα μοιραστεί τη σκηνή του ΟΑΚΑ με τον 50 Cent και ο Έλληνας τραγουδιστής δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του από τους διαδικτυακούς του φίλους.

Τις τελευταίες ημέρες, αναρτά συχνά στα social media φωτογραφίες και βίντεο σχετικά την επερχόμενη συναυλία που θα δώσουν το Σάββατο 29 Οκτωβρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο. Πρόσφατα έλαβε μέρος και σε ένα χιουμοριστικό βίντεο του Αλέξανδρου Κοψιάλη, το οποίο ο YouTuber ανέβασε στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram.

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, ο οποίος θα είναι ο παρουσιαστής του event, ανάρτησε ένα λίγων δευτερολέπτων κλιπ στο οποίο εμφανίζεται να κάνει γυμναστική με πολύ κόπο. Τότε εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός και απορημένος του λέει, «Ρε συ, τι κάνεις εδώ;» και ο Αλέξανδρος Κοψιάλης του απαντά: «Προετοιμάζομαι για μία συναυλία στο ΟΑΚΑ που είναι Αργυρός λέει, 50 Cent και τα λοιπά. Θα ρθει κόσμος, θέλεις πρόσκληση;».

Δείτε το κλιπ

Η συναυλία - παραγωγή της Panik Records θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Οκτωβρίου. Ο επιτυχημένος ράπερ του εξωτερικού θα ολοκληρώσει με αυτή του την εμφάνιση το φετινό του tour και θα βρεθεί στην Αθήνα, μετά από 16 χρόνια.

Τη συναυλία θα ανοίξουν η Josephine, ο FY και οι Kings. Special guests ο Light και ο Rack. O 50 Cent ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την αφίσα από την επερχόμενη συναυλία του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight