Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Από 27 Οκτωβρίου 2022 στους Ελληνικούς κινηματογράφους το φιλμ "Bandit"

Από 27 Οκτωβρίου 2022 στους Ελληνικούς κ...
Μαρτάτος Tάκης

Παίζουν ο Josh Duhamel, η Καναδή ηθοποιός και μοντέλο Elisha Cuthbert, ο Nestor Carbonell και ο βραβευμένος με Όσκαρ Mel Gibson

Σε αληθινή ιστορία είναι βασισμένο το φιλμ με τίτλο «Bandit» που είναι μια Καναδικής παραγωγής βιογραφική αστυνομική ταινία του 2022 σε σκηνοθεσία του Allan Ungar και με πρωταγωνιστές τον γόη Josh Duhamel, την Καναδή ηθοποιό και μοντέλο Elisha Cuthbert, τον Nestor Carbonell και τον βραβευμένο με Όσκαρ Mel Gibson (Braveheart).

Η ταινία παρουσιάζει τη ζωή του «Ιπτάμενου κλέφτη» όπως τον αποκαλούσαν, του θρυλικού εγκληματία Gilbert Galvan Jr, ο οποίος κατάφερε να ληστέψει πάνω από 59 τράπεζες και κοσμηματοπωλεία μέχρι που συνελήφθη χωρίς όμως αυτό το γεγονός να καταφέρει να τον σταματήσει.

Η ταινία βασίζεται λοιπόν στην αληθινή ιστορία ζωής του Gilbert Galvan Jr και το σενάριο του Kraig Wenman στο βιβλίο που είχε κυκλοφορήσει το 1996 «The Flying Bandit» του Robert Knuckle & του Ed Arnold.

Η ταινία διάρκειας 126 λεπτών βγαίνει από την Πέμπτη 27/10/2022 στους Ελληνικούς κινηματογράφους. Στη Βόρεια Αμερική έκανε πρεμιέρα στις αίθουσες και on demand στις 23 Σεπτεμβρίου 2022.

Το φιλμ θα έρθει για προβολή & στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture