Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κολωνός: Πειθαρχική έρευνα από τον ΔΣΑ για διαρροή της δικογραφίας

Κολωνός: Πειθαρχική έρευνα από τον ΔΣΑ γ...

Ο Ζήσης Κωνσταντίνου θα διερεύνηση τυχόν πειθαρχικά παραπτώματα των 6 δικηγόρων που έχουν χειριστεί μέχρι σήμερα τη συγκεκριμένη υπόθεση

Μετά από αυτεπάγγελτη παρέμβαση του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ) Δημήτρη Βερβεσού, ο πρόεδρος του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΔΣΑ Ζήσης Κωνσταντίνου, αργά σήμερα το βράδυ προχώρησε σε επείγουσα πειθαρχική προκαταρκτική έρευνα για πιθανή παράβαση του Κώδικα Δικηγόρων και του Κώδικα Δεοντολογίας Δικηγόρων, από 6 δικηγόρους που εμπλέκονται στην υπόθεση της 12χρονης ανήλικης στον Κολωνό.

Ο Ζήσης Κωνσταντίνου θα διερεύνηση τυχόν πειθαρχικά παραπτώματα των 6 δικηγόρων που έχουν χειριστεί μέχρι σήμερα τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Αφορμή για την άσκηση πειθαρχικής έρευνας απετέλεσε η διαρροή προανακριτικού υλικού της μυστικής προδικασίας, αλλά και οι δηλώσεις των δικηγόρων στα μέσα μαζικής ενημέρωσης για την υπόθεση της 12χρονης.

Οι 6 ελεγχόμενοι πειθαρχικά δικηγόροι είναι οι Ιωάννης Μπαρκαγιάννης, Απόστολος Λύτρας, Βασίλης Χρονόπουλος, Ασπασία Ταραχοπούλου, Ανδρέας θεοδωρόπουλος και Παναγιώτα Παντελεάκη.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις