Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Καταφθάνει 1η Δεκεμβρίου στην Ελλάδα η οικογενειακή ταινία "Λάιλ, Ο Φίλος μου ο Κροκόδειλος"

Καταφθάνει 1η Δεκεμβρίου στην Ελλάδα η ο...
Μαρτάτος Tάκης

Το χαριτωμένο φιλμ που συνδυάζει πραγματικούς ηθοποιούς μ' ένα ψηφιακό κροκόδειλο που ζει στη Ν. Υόρκη, γνωρίζει ήδη επιτυχία στις Αμερικάνικες αίθουσες

Προβάλλεται ήδη στις Αμερικάνικες αίθουσες εδώ και 2 εβδομάδες και τα έχει πάει συμπαθητικά από πλευράς εισπράξεων έχοντας ήδη φτάσει τα 24 εκατ. δολάρια συν ακόμη άλλα 4 εκατ. από τον υπόλοιπο κόσμο.

Ο λόγος για την οικογενειακή ταινία με στοιχεία μιούζικαλ, «Λάιλ, Ο Φίλος μου ο Κροκόδειλος - Lyle, Lyle, Crocodile» που όπως είδαμε, θα κάνει πρεμιέρα στις Ελληνικές αίθουσες την 1η Δεκεμβρίου 2022 σε διανομή από την εταιρεία Feelgood. Περιμένουμε για προβολή την χαριτωμένη αυτή ταινία που αρέσει στις ΗΠΑ, και εδώ στην Πάτρα.

Το σενάριο έχει βασιστεί σε παιδικό βιβλίο με ήρωα έναν κροκόδειλο που ζει όχι σε κάποια σαβάνα ή λίμνη αλλά στη Νέα Υόρκη!  

Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, βασισμένη στα παιδικά βιβλία “Lyle, Lyle Crocodile” του Bernard Waber, η νέα live – action μουσική κωμωδία «Λάιλ, Ο Φίλος Μου Ο Κροκόδειλος», συστήνει τον αγαπημένο αυτό χαρακτήρα στο κοινό.

Όταν η Οικογένεια Primm (τους υποδύονται οι Constance Wu, Scoot McNairy, Winslow Fegley) μετακομίζει στη Νέα Υόρκη, ο μικρός γιός Josh δυσκολεύεται να βρει τα πατήματά του στο νέο σχολείο και τους νέους φίλους.

Όλα όμως αλλάζουν όταν ανακαλύψει στη σοφίτα του νέου σπιτιού, τον Λάιλ (με τη φωνή του 24χρονου Καναδού τραγουδιστή Shawn Mendes), έναν κροκόδειλο που αγαπά το τραγούδι, τα αφρόλουτρα, το χαβιάρι και την καλή μουσική.

Οι δυο τους γίνονται γρήγορα οι καλύτεροι φίλοι, αλλά όταν ο Λάιλ απειλείται από τον γκρινιάρη γείτονα κύριο Grumps (Brett Gelman), η οικογένεια Primm πρέπει να μείνει ενωμένη σαν ορχήστρα και παρέα με τον χαρισματικό ιδιοκτήτη του Λάιλ, Hector P. Valenti (Javier Bardem) να αποδείξουν στον κόσμο ότι την οικογένεια τη βρίσκει κανείς στα πιο αναπάντεχα μέρη ακόμα και στο πρόσωπο ενός τραγουδιστή κροκόδειλου με χρυσή καρδιά.

Σκηνοθεσία: Will Speck και Josh Gordon.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν ο Ισπανός σταρ Javier Bardem, η Constance Wu και οι Winslow Fegley, Scoot McNairy, Brett Gelman ενώ την ερμηνεία του Λάιλ, έχει αναλάβει με την υπέροχη φωνή του ο ταλαντούχος Shawn Mendes.

Διάρκεια: 106 λεπτά.

Η σκηνοθεσία είναι των Will Speck και Josh Gordon και το σενάριο του William Davies.

Στην Αμερική η ταινία έχει βγει από την Columbia Pictures & την Sony Pictures Releasing.

Στο rotten tomatoes η ταινία συγκεντρώνει το αρκετά καλό ποσοστό 73%.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture