Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΕΑΤΡΟ

/

Πάτρα: Την Κυριακή 23/10 στο Πάνθεον η "Σταχτοπούτα"

Πάτρα: Την Κυριακή 23/10 στο Πάνθεον η &...

Από την Παιδική Σκηνή Ροντίδη της Θεσσαλονίκης, στις 12 το μεσημέρι και στις 17.30

Στη σκηνή του θέατρου Πάνθεον στη Δημ. Γούναρη και Κανακάρη αυτή την Κυριακή έρχεται η παράσταση «Η Σταχτοπούτα» από την Παιδική Σκηνή Ροντίδη που έχει ξαναέρθει στην Πάτρα.

Το κλασικό παραμύθι «Η Σταχτοπούτα», του Γάλλου συγγραφέα και λαογράφου Charles Perrault συνεχίζει μέχρι σήμερα να είναι μία ιδιαίτερα αγαπημένη ιστορία των παιδιών!

Η παράσταση σε διασκευή και σκηνοθεσία του Γιώργο Ροντίδη θα παιχθεί την Κυριακή 23/10/2022 στο Πάνθεον στις 12 το μεσημέρι και στις 17.30.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Χρήστος Παπαμηνάς, Θοδωρής Γεωργίτσης, Δέσποινα Τσαχουρίδου, Ιωάννα Δημητριάδου, Στέργιος Μαδέρης, Γεωργία Ματσούλια, Γρηγοριάδου Στέλλα.

Η παράσταση αφηγείται την περιπέτεια της Σταχτοπούτας, της κόρης ενός πλούσιου εμπόρου, που η μητριά και οι ετεροθαλείς αδελφές της την αναγκάζουν να τις υπηρετεί, ενώ αυτές χαίρονται όλα τα πλούτη του.

Αυτές είναι που της έβγαλαν και το παρατσούκλι «Σταχτοπούτα», αφού τη βάζουν να κοιμάται στις στάχτες του τζακιού. Σύντομα όμως η καλή νεράιδα, η προστάτιδα και νονά της, θα την επισκεφτεί ένα βράδυ και θα αλλάξει την τύχη της.

Της δίνει ένα φόρεμα, μια άμαξα κι ένα ζευγάρι γυάλινα γοβάκια, προκειμένου να πάει στον χορό του πρίγκιπα. Εκείνος εντυπωσιασμένος, θα την αναζητήσει την επόμενη μέρα με μόνη βοήθειά του το γυάλινο γοβάκι, που της έφυγε από το πόδι, όταν εκείνη έτρεχε να προλάβει την άμαξα, πριν γίνει κολοκύθα.

Όπως κάθε παραμύθι, έτσι και η Σταχτοπούτα θα παντρευτεί τον όμορφο πρίγκιπα και θα ζήσει ευτυχισμένη στο πλευρό του, όπως ακριβώς της αξίζει.

Τα εισιτήρια στυην προπώληση κοστίζουν 7 ευρώ και 9 ευρώ στο ταμείο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture