Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Η νέα ταινία που κάνει τους θεατές να λιποθυμούν στα σινεμά

Η νέα ταινία που κάνει τους θεατές να λι...

Η ταινία «Terrifier 2» έχει προκαλέσει σοκ και πανικό στους θεατές

Παραδοσιακά, την περίοδο του Halloween κυκλοφορούν στα σινεμά νέες ταινίες τρόμου για να βάλουν τους θεατές στο ανάλογο spooky κλίμα. Πρόσφατα όμως, στις σκοτεινές αίθουσες της Αμερικής και του Ηνωμένου Βασιλείου κυκλοφόρησε μια νέα ταινία τρόμου που έχει προκαλέσει πανικό σε πολλούς θεατές.

 
Ο λόγος για το Terrifier 2 του Damien Leone που ακολουθεί την ιστορία του σιωπηλού κλόουν Art ο οποίος επιστρέφει στο Miles County και σπέρνει τον τρόμο και τον πανικό ανήμερα της γιορτής του Halloween, ενώ βάζει στο στόχαστρο την έφηβη Sienna Shaw και τον μικρότερο αδερφό της, Jonathan.

Η ταινία έχει διάρκεια δυόμιση ώρες και όπως φαίνεται περιέχει σκληρές σκηνές ωμής βίας και αγριότητας με αποτέλεσμα αρκετοί άνθρωποι να φεύγουν άρον άρον από τα σινεμά, άλλοι να κάνουν εμετό και άλλοι να λιποθυμούν μέσα στις κινηματογραφικές αίθουσες.

«Ο φίλος μου λιποθύμησε μέσα στο σινεμά και καλέσαμε ασθενοφόρο», έγραψε κάποιος θεατής στο Twiiter.

«Ο τύπος πίσω μου λιποθύμησε και έπεσε πάνω στην καρέκλα μου», έγραψε ένας άλλος.

«Ένας τύπος άρχισε να μην νιώθει καλά και τον είδα να φεύγει από τον κινηματογράφο, ενώ άκουσα έναν άλλο να κάνει εμετό στο μπάνιο», ανέφερε άλλος θεατής.

Ο Damien Leone, σκηνοθέτης και της πρώτης ταινίας Terrifier, πήρε θέση για τον πανικό που έχει προκαλέσει η ταινία του λέγοντας πως αν και ήθελε να προκαλέσει δυσαρέσκεια και σοκ στους θεατές, καθώς είναι «σημάδι επιτυχίας του φιλμ», δεν τον ενθουσιάζει καθόλου το γεγονός ότι ο κόσμος λιποθυμάει.

«Δεν θέλω να λιποθυμούν ή να παθαίνουν κάτι κατά τη διάρκεια της ταινίας», δηλώνει ο Leone στο Entertainment Weekly.

Ο σκηνοθέτης προτείνει επίσης στους θεατές που θέλουν να δουν το σίκουελ του παρανοϊκού serial killer κλόουν, να παρακολουθήσουν πρώτα την αρχική ταινία. «Αν δεις το Terrifier 1, τότε ξέρεις τι να περιμένεις», συμβουλεύει ο Leone.

Επίσης εξηγεί ότι προσπάθησε να συναγωνιστεί τη διαβόητη σκηνή του πριονιού από την πρώτη ταινία για να ενθουσιάσει τους φαν του.

«Εννοώ, αυτά είναι τα πράγματα που θέλουν πραγματικά. Νομίζω ότι αυτή η ταινία είναι πιο αποδεκτή, αλλά ουσιαστικά εξακολουθούμε να φτιάχνουμε αυτές τις ταινίες για εκείνους, και αν άλλοι άνθρωποι θέλουν να συμμετάσχουν, τόσο το καλύτερο», καταλήγει ο Leone.

πηγή newsbomb.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture