Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η νέα ταινία του Τομ Χανκς λέγεται «A Man Called Otto» και βγαίνει τα Χριστούγεννα

Η νέα ταινία του Τομ Χανκς λέγεται «A Ma...

Η ταινία βασίζεται στη νουβέλα του Φρέντρικ Μπάκμαν, «A Man Called Ove» που είχε πρωτογυριστεί σε ταινία στην Σουηδία το 2015 και είχε κάνει αίσθηση

Ο 66χρονος, δύο φορές τιμημένος με βραβείο Όσκαρ α’ ανδρικού ρόλου, Τομ Χανκς παίζει σε μία νέα ταινία.

Σύμφωνα με το στούντιο της Sony η δραματική ταινία με τίτλο «A Man Called Otto» στην οποία πρωταγωνιστεί ο βραβευμένος με Όσκαρ, σούπερ σταρ Τομ Χανκς - Tom Hanks θα ξεκινήσει την προβολή της αρχικά στην Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες ανήμερα των Χριστουγέννων.

Η ταινία βασίζεται στη νουβέλα του Φρέντρικ Μπάκμαν (Fredrik Backman) «A Man Called Ove» που είχε πρωτογυριστεί σε ταινία στην Σουηδία το 2015 και είχε κάνει αίσθηση.

Σε σκηνοθεσία του Μαρκ Φόρστερ (Marc Forster) το σενάριο του Ντέιβιντ Μαγκί (David Magee) ακολουθεί τον Otto (Χανκς), έναν γκρινιάρη χήρο που ζει απομονωμένος μετά την απώλεια της γυναίκας του μέχρι την ημέρα που μία ζωηρή νεαρή οικογένεια μετακομίζει στη διπλανή πόρτα, και μία απροσδόκητη φιλία θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή του.

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν στο Πίτσμπουργκ της Πενσυλβάνια τον Φεβρουάριο του 2022 και ολοκληρώθηκαν τον περασμένο Μάιο με τον αγαπημένο ηθοποιό να εκτελεί μεταξύ άλλων και χρέη παραγωγού μαζί με την γυναίκα του Ρίτα Γουίλσον (Rita Wilson).

Πρόκειται για έναν ακόμη ρόλο – πρόκληση για τον αγαπημένο ηθοποιό των Αμερικανών και όχι μόνο.

Εκτός του Tom Hanks παίζουν οι Mariana Treviño, Rachel Keller και Manuel Garcia-Rulfo.

Η ταινία αναμένεται να απλωθεί σ’ ένα ευρύ κύκλωμα αιθουσών στις ΗΠΑ από τις 13 Ιανουαρίου 2023 και μετά. Το πρωτότυπο φιλμ «A Man Called Ove - En man som heter Ove» σε σκηνοθεσία Hannes Holm είχε προταθεί στα 89α βραβεία Όσκαρ, για καλύτερη διεθνή ταινία και για καλύτερο Makeup & Hairstyling.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight