Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αιφνιδίασε την Ράνια Τζίμα -«Θα παίξω και εγώ στο 6ο επεισόδιο»

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αιφνιδίασε τη...

Εμφανίστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega

Μια έκπληξη επεφύλασσε στην Ράνια Τζίμα ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο οποίος εμφανίστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega το βράδυ της Πέμπτης (13/10).

Λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας τηλεοπτικής του σειράς με τίτλο «Maestro», η οποία θα προβάλλεται στο Mega, Χριστόφορος Παπακαλιάτης παραδέχθηκε πως έχει ένα γλυκό άγχος για το νέο του εγχείρημα, ενώ ξάφνιασε την παρουσιάστρια του δελτίου, αναφερόμενος στο έκτο επεισόδιο του σίριαλ.

Πιο συγκεκριμένα, ο δημιουργός του «Maestro» σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω λίγη αγωνία για ένα έργο για το οποίο έχουμε δουλέψει πολλοί άνθρωποι. Με τη στήριξη της παραγωγής και κυρίως του καναλιού, έχουμε πάρει ένα ρίσκο και απόψε ξεκινά αυτό το ταξίδι. Η σειρά έχει δέκα πρωταγωνιστές και έχει εννέα επεισόδια, σαν εννέα ταινίες της μιας ώρας. Καταπιάνεται με πολλά κοινωνικά θέματα και πράγματα τα οποία αφορούν όλους μας. Έχω γράψει για δέκα πρωταγωνιστές, δέκα διαφορετικά μοντέλα ανθρώπων της κοινωνίας μας σήμερα».

Παπακαλιάτης σε Τζίμα: Το δικό μου επεισόδιο είναι το έκτο, στο οποίο λαμβάνεται μέρος και εσείς
«Δηλαδή ο έρωτας και οι ερωτικές ιστορίες, μιας και δεν είναι μόνο μία, αλλά αρκετές. Eίναι το όχημα προκειμένου να αφηγηθούμε κάποια θέματα κοινωνικά. Όπως είναι η ενδοοικογενειακή βία, η ομοφοβία και πάρα πολλά άλλα, τα οποία νομίζω ότι απασχολούν παγκόσμια όλους μας», είπε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Και συνέχισε, λέγοντας και την ατάκα που ξάφνιασε την Ράνια Τζίμα: «Κάθε επεισόδιο θα το βλέπουμε μέσα από τα μάτια ενός ήρωα. Το πρώτο είναι μέσα από τα μάτια της Κλέλιας Ανδριωλάτου. Το δικό μου επεισόδιο είναι το έκτο, στο οποίο λαμβάνεται μέρος και εσείς πρέπει να σας πω. Το δελτίο, εσείς! Στο επεισόδιο έξι».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight