Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

H ελληνική Vogue υποδέχεται στο Μέγαρο Μουσικής Σάρον Στόουν, Gaultier, Louboutin, Rousteing, Rafferty

H ελληνική Vogue υποδέχεται στο Μέγαρο Μ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Μετά την Αννα Γουίντουρ πέρυσι, διοργανώνεται στις 8/11 ένα ακόμα συνέδριο με τίτλο Change Makers – Fashion: The Road Ahead

Πόλος έλξης για όσους ενδιαφέρονται να δουν ζωντανά διεθνείς, ηγετικές προσωπικότητες του θεάματος και της μόδας το δεύτερο συνέδριο της Vogue « Change Makers – Fashion: The Road Ahead», στις 8 Νοεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Με τιμώμενο πρόσωπο την πασίγνωστη star του Χόλιγουντ Σάρον Στόουν καταφθάνουν σύγχρονοι leaders για να μοιραστούν τις δικές τους ιστορίες και εμπειρίες. Στόχος να αναδειχθούν έννοιες και πρακτικές περί βιωσιμότητας, NFTs, inclusivity, ενσυναίσθησης, που ωθούν την βιομηχανία προς μία νέα κατεύθυνση. Οι καλεσμένοι αφουγκράζονται τη σημερινή κοινωνία και τον πραγματικό κόσμο αναθεωρώντας την καταναλωτική συμπεριφορά και διεκδικώντας μια ουσιαστική αλλαγή.  Μαζί με τη Σάρον Στόουν αναμένονται επί σκηνής ο δημοφιλής creative director του οίκου Balmain Olivier Rousteing, ο κορυφαίος shoe designer και δημιουργός του ομώνυμου οίκου Christian Louboutin, ο εμβληματικός σχεδιαστής Jean Paul Gaultier, η ηθοποιός και ακτιβίστρια Sarah Rafferty που μάθαμε στο σήριαλ «Suits», μαζί με άλλους σημαντικούς ομιλητές και συντονιστές διεθνούς κύρους.

Θα συζητηθούν ακόμα η θέση των brands στο metaverse, ο δρόμος για πιο βιώσιμες λύσεις στη μόδα, τα trends, το ελληνικό στοιχείο που συνεχίζει να κατακτά κορυφές, αλλά και το πόσο συνδεμένη είναι πάντα η μόδα με το σινεμά.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View