Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα: Πάει ο κορωνοϊός σχολείο; Τι γίνεται με τα κρούσματα στα θρανία

Αχαΐα: Πάει ο κορωνοϊός σχολείο; Τι γίνε...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Δεν υπάρχουν ακριβή στοιχεία

Λίγα είναι όπως φαίνεται τα κρούσματα κορωνοϊού στα σχολεία της Πάτρας. Μπορεί το Υπουργείο φέτος να μην ζητά αναλυτική καταγραφή των κρουσμάτων, ωστόσο η εικόνα από την διεύθυνση της Πρωτοβάθμιας αλλά και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Αχαΐας, δείχνει ότι προς το παρόν τουλάχιστον, δεν υπάρχει πρόβλημα.

Όπως αναφέρει ο διευθυντής της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Αχαΐας, Νίκος Κλάδης, «από την αρχή της σχολικής χρονιάς και μέχρι σήμερα ξέρουμε ότι έχουν νοσήσει περίπου 35 εκπαιδευτικοί. Το Υπουργείο δεν έχει ζητήσει καταγραφή των κρουσμάτων όμως δεν έχουν παρατηρηθεί πολλές απουσίες μαθητών από covid».

Όπως αναφέρει η διευθύντρια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, Ευγενία Πιερρή, «έχουμε μία εικόνα κατά προσέγγιση, με βάση τις αναρρωτικές άδειες και τις άδειες ειδικού σκοπού των εκπαιδευτικών, σύμφωνα με την οποία, από τις αρχή της σχολικής χρονιάς, απουσίασαν περίπου 40 εκπαιδευτικοί και 3- μαθητές ανά σχολείο.

Δεν υπάρχουν ακριβή στοιχεία όμως επικοινωνούμε με τα σχολεία και αντιλαμβανόμαστε ότι τα κρούσματα δεν είναι πολλά. Τα σχολεία αερίζονται ενώ τηρούνται μέτρα υγιεινής και προστασίας από την εκπαιδευτική κοινότητα. Δεν υπάρχει κάτι που να μας ανησυχεί».

Η ίδια εικόνα υπάρχει και στο σχολεία της Πρωτοβάθμιας.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις