Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

DECO

/

Krama Architects: Το δίδυμο Θάνου Μπαλαφούτη και Έλενας Ξυπολιά αποκαλύπτεται στο thebest.gr

Krama Architects: Το δίδυμο Θάνου Μπαλαφ...

Οι δυο χαρισματικοί αρχιτέκτονες προσεγγίζουν κάθε νέο τους Project ολιστικά, με στόχο τη μοναδικότητα- άλλωστε η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά

Ανερχόμενα ονόματα στο χώρο της σύγχρονης αρχιτεκτονικής, ο Θάνος Μπαλαφούτης και η Έλενα Ξυπολιά, ίδρυσαν το γραφείο Krama Architects το 2014, με στόχο τη δημιουργική εξωστρέφεια στο σχεδιασμό. Ο Θάνος  αρχιτέκτονας BSc,  με ειδίκευση στον αρχιτεκτονικό φωτισμό MA / PhD και η Έλενα αρχιτέκτονας BSc, αλλά και μηχανικός ανακαίνισης και αποκατάστασης κτιρίων BSc και expert στις γραφικές τέχνες MA καταπιάνονται με την ολιστική προσέγγιση κάθε νέου Project, είτε πρόκειται για μια εταιρική ταυτότητα, ένα αντικείμενο, ένα έπιπλο, είτε για μια κτιριακή δομή. Άλλωστε, πιστεύουν ότι η αρχιτεκτονική δεν περιορίζεται μόνο στον κτιριακό σχεδιασμό, για αυτό και στα πρώτα τους βήματα  σχεδίασαν έπιπλα δημιουργώντας τη σειρά “The verga project”, η οποία απέσπασε 3 βραβεία στο διεθνή διαγωνισμό A’ Design Award, στο Κόμο της  Ιταλίας (2 Silver & 1 Bronze Awards).

Πώς εργάζονται; Κάθε έργο για εκείνους είναι μια πρόκληση η οποία παίρνει μορφή, χωρίς όρια, που μέσα από την αστείρευτη φαντασία οδηγεί στη διαφορετικότητα.

Μία απλή λέξη, μία εικόνα ή μία σκέψη αρκεί για να δημιουργήσει ένα σενάριο για το σχεδιασμό τους. Ανεξαρτήτου της κλίμακας του κάθε έργου, η διαδικασία είναι σφαιρική για την υλοποίηση της βέλτιστης σύνθεσης, δια μέσου ενός κυρίαρχου concept. Η έμφαση στο design  της κάθε λεπτομέρειας, διαμορφώνει το αποτέλεσμα εκείνο που σκορπίζει χαμόγελα ικανοποίησης στην ομάδα. Κάθε λεπτομέρεια αποτελεί ένα μοναδικό στοιχείο και το κράμα όλων αυτών των στοιχείων καθορίζει το τελικό σχεδιαστικό επίτευγμα των Krama Architects.

Info

Krama Architects

Ιωάννου Βλάχου 1, Πάτρα

261 032 4070

fb: el-gr.facebook.com/krama.architects/

w: www.krama-architects.com/

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View