Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Πάτρα: Μία ακόμη τελευταία θερινή προβολή από την Κινηματογραφική Λέσχη

Πάτρα: Μία ακόμη τελευταία θερινή προβολ...

Την Δευτέρα 3.10.2022 στις 21.15 στο The Bold Type Hotel στην οδό Γερμανού

Κλείνοντας τις θερινές προβολές του έτους 2022 στο The Bold Type Hotel στην οδό Γερμανού, δίνεται μια μικρή παράταση όπως αναφέρει ανακοίνωση της Ελένης Δάσιου, προέδρου της Κινηματογραφικής Λέσχης Πάτρας τονίζοντας πως είναι μία παράταση «που νομίζουμε πως τη θέλετε, μια αποχαιρετιστήρια προβολή με μια εξαιρετική ταινία».

Τη Δευτέρα 26/9 προβλήθηκε το εξαιρετικό φιλμ του Λουί Μαλ «Ατλάντικ Σίτι» με τον Μπαρτ Λάνκαστερ και τη Σούζαν Σάραντον και για την ερχόμενη Δευτέρα 3.10.2022 προγραμματίζεται να γίνει μια έξτρα προβολή, με τους ίδιους όρους του καλοκαιριού όπου & θα παιχθεί η Οσκαρική ταινία παραγωγής 1960, «Η Γκαρσονιέρα – The Apartment» σε σκηνοθεσία του σπουδαίου Μπίλι Γουάιλντερ, και με πρωταγωνιστές τους Τζακ Λέμον, Σίρλεϊ ΜακΛέιν και Φρεντ ΜακΜάρει. Πρόκειται για ένα αξεπέραστο κινηματογραφικό κομψοτέχνημα, μία πρωτότυπη και τολμηρή θεματικά ερωτική κομεντί και κοινωνική σάτιρα που απέσπασε 5 Όσκαρ μεταξύ των οποίων και καλύτερης ταινίας και σκηνοθεσίας και πολλά ακόμη βραβεία.

Ώρα έναρξης της προβολής: 21.15. Για την παρακολούθηση της ταινίας και το φαγητό, χωρίς ποτό, θα καταβάλεται το ποσό των 18 ευρώ.

Όπως αναφέρει η πρόεδρος της Κινηματογραφικής Λέσχης Πάτρας Ελένη Δάσιου, «έτσι, θα τελειώσουμε τις καλοκαιρινές μας συναντήσεις με τον καλύτερο τρόπο. Σύντομα θα έχετε νέα μας και για το χειμερινό πρόγραμμα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture