Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Lion King: Νέες λεπτομέρειες για το prequel της Disney, «Mufasa»

Lion King: Νέες λεπτομέρειες για το preq...

Ti αποκάλυψε ο σκηνοθέτης

Τη συνέχεια του «Βασιλιά των Λιονταριών», με τον επίσημο τίτλο «Mufasa: The Lion King», «Μουφάσα: Ο Βασιλιάς των Λιονταριών» ανακοίνωσε η Disney στην D23 Expo 2022, η οποία θα είναι διαθέσιμη στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2024.

 Ο σκηνοθέτης του Prequel του «Βασιλιά των Λιονταριών» Barry Jenkins ανέφερε ότι η ταινία θα έχει «υπέροχα μουσικά νούμερα». Ο Barry Jenkins είχε μοιραστεί στο παρελθόν ότι το να συμμετέχει στο franchise της Disney για τον Βασιλιά των Λιονταριών ήταν «ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα», σύμφωνα με δημοσίευμα του People.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης, αποκάλυψε τον τίτλο στην πρόσφατη έκθεση D23 Expo νωρίτερα αυτό το μήνα - Mufasa: The Lion King. Ο 42χρονος Jenkins μίλησε επίσης για το soundtrack και δήλωσε στο Entertainment Weekly: «Να περιμένετε μουσικά νούμερα. Πραγματικά υπέροχα μουσικά νούμερα, θα έλεγα».

 Το EW ανέφερε προηγουμένως ότι ο συνθέτης Hans Zimmer θα επιστρέψει στο έργο και θα συνεργαστεί με τον παραγωγό Pharrell Williams, ο οποίος έκανε την παραγωγή αρκετών τραγουδιών στην ταινία του 2019. Επίσης, μαζί τους θα είναι και ένας από τους στενότερους συνεργάτες του Jenkins, ο Nicholas Britell. Ο Αμερικανός συνθέτης και πιανίστας έγραψε τη μουσική για τις πολυβραβευμένες ταινίες του Jenkins "Moonlight" και "If Beale Street Could Talk" και οι δύο ταινίες έλαβαν υποψηφιότητες για καλύτερη πρωτότυπη μουσική στα βραβεία Όσκαρ.

Στη συνέντευξή του στο EW, ο Jenkins δήλωσε επίσης ότι οι θαυμαστές του Βασιλιά των Λιονταριών μπορούν να περιμένουν να δουν «ένα σωρό γνωστά πρόσωπα» στο prequel. «Είναι ένα prequel, αλλά και πάλι, είναι ένα prequel με την έννοια ότι είναι όλοι οι ίδιοι χαρακτήρες, αλλά σας λέμε πώς έγιναν αυτοί που είναι. Οπότε κυριολεκτικά πηγαίνουμε προς τα πίσω. Πάμε πίσω στο χρόνο με πολλούς από αυτούς τους χαρακτήρες. Βρισκόμαστε και στο παρόν, αλλά πάμε επίσης πίσω για να πούμε ποιοι ήταν αυτοί οι χαρακτήρες», πρόσθεσε.

 «Είναι μια ιστορία για το πώς ο Mufasa ανήλθε στη βασιλεία»
 

Ενώ βρισκόταν στη σκηνή της D23 Expo, ο Jenkins εξήγησε τι σημαίνει να είναι στο επίκεντρο της ταινίας της Disney ο Mufasa και είπε, σύμφωνα με το IndieWire, «Είναι μια ιστορία για το πώς ο Mufasa ανήλθε στη βασιλεία». «Υποθέτουμε ότι απλά οφείλεται στην καταγωγή του, αλλά ο Mufasa ήταν στην πραγματικότητα ένα ορφανό μικρό που έπρεπε να περιηγηθεί μόνο του στον κόσμο», συνέχισε. «Με την αφήγηση αυτής της ιστορίας, βιώνουμε το πραγματικό ταξίδι του πώς ο Μουφάσα βρήκε τη θέση του στον κύκλο της ζωής».

 Ο Jenkins ανακοινώθηκε ως σκηνοθέτης της ταινίας το 2020 και σε δήλωσή του στο Deadline εκείνη την εποχή είπε: «Βοηθώντας την αδελφή μου να μεγαλώσει δύο μικρά αγόρια κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '90, μεγάλωσα με αυτούς τους χαρακτήρες». Και πρόσθεσε: «Η ευκαιρία που μου δίνεται να συνεργαστώ με τη Disney για την ανάπτυξη αυτής της υπέροχης ιστορίας για τη φιλία, την αγάπη και την κληρονομιά, ενώ παράλληλα μου δίνεται η δυνατότητα να προωθήσω το έργο μου που καταγράφει τις ζωές και τις ψυχές των ανθρώπων της αφρικανικής διασποράς είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture