Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Η ταινία με τον Αντόνιο Μπαντέρας που γυρίστηκε στη Θεσσαλονίκη από την Πέμπτη στις αίθουσες

Η ταινία με τον Αντόνιο Μπαντέρας που γυ...

Θα προβληθεί και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare

H περιπέτεια με στοιχεία νουάρ θρίλερ «Το Συνδικάτο - The Enforcer» με πρωταγωνιστή τον 62χρονο Ισπανό σταρ Αντόνιο Μπαντέρας (Η Μάσκα του Ζορό) που είχε γυριστεί το καλοκαίρι του 2021 στην Θεσσαλονίκη, βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 22/9/2022 και θα παιχθεί απ’ όσο είδαμε, και στην Πάτρα, στα Odeon Veso Mare, σε 2 αίθουσες.

Πρόκειται για Αμερικάνικη παραγωγή σε σκηνοθεσία του Ρίτσαρντ Χιούζ και πρωταγωνιστούν ο Αντόνιο Μπαντέρας, η Κέιτ Μπόσγουορθ, ο Χρήστος Βασιλόπουλος, κ.α.

Ο Antonio Banderas ήρθε πέρυσι το καλοκαίρι στην Ελλάδα για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας «The Enforcer». Αρκετές σκηνές έγιναν σε κεντρικά σημεία της συμπρωτεύουσας όπως στην οδό Εθνικής Αμύνης, μπροστά από το Θέατρο Αριστοτέλειον.

Μάλιστα σε εκείνα τα σημεία είχαν τοποθετηθεί Αμερικάνικες πινακίδες, ταξί, σημαίες- ακόμη και δέντρα – φοίνικες. Τη σκηνοθεσία της ταινίας ανέλαβε ο Αυστραλός Richard Hughes, ενώ το σενάριο έγραψε ο W. Peter Iliff, ο οποίος είχε συνεργαστεί και στο σενάριο του «Point Break» με τον Keanu Reeves.

Ένας εκτελεστής στρέφεται ενάντια στην οργάνωση του για να σώσει ένα νεαρό κορίτσι από το αφεντικό του που δρα ως επικεφαλής ενός διεθνούς κυκλώματος trafficking.

Η Kate Bosworth που είχε παίξει μικρούλα στον «Γητευτή των Αλόγων» του Ρόμπερτ Ρέντφορντ με την Σκάρλετ Γιόχανσον το 1998, έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες όπως το «21» και το «Superman Returns». Παίζουν & ο ράπερ 2 Chainz, υποδυόμενος έναν «νονό» της νύχτας, και οι Mojean Aria, Zolee Griggs (Wu-Tang: An American Saga) Alexis Ren (Deported). Επίσης εμφανίζονται οι Κώστας Σόμμερ και Μάνος Γαβράς.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture