Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Θεσσαλονίκη: Συνεχίζονται τα γυρίσματα το The Enforcer με Μπαντέρας και Μπόσγουορθ

Θεσσαλονίκη: Συνεχίζονται τα γυρίσματα τ...

Έχουν προκαλέσει μια γλυκιά αναστάτωση στην πόλη

Με την συμμετοχή του πρωταγωνιστή Αντόνιο Μπαντέρας όπως και μεγάλου αριθμού βοηθητικών extras ηθοποιών μέσα στο Σαββατοκύριακο συνεχίστηκαν με επιτυχία τα γυρίσματα για το "The Enforcer" ενώ σήμερα είναι προγραμματισμένη και η συμμετοχή της συμπρωταγωνίστριας του Αντόνιο Μπαντέρας, Κέιτ Μπόσγουορθ. Η Αμερικανίδα σταρ σχεδιάζεται να ολοκληρώσει σκηνές στην Πυλαία αλλά και στην περιοχή της Περαίας μέσα στην ημέρα.

Σκηνές στο προαύλιο αλλά και σε εσωτερικούς χώρους ενός σχολικού κτιρίου εγγράφηκαν το Σάββατο, ενώ για τις ανάγκες των γυρισμάτων απαιτήθηκε και η χρήση πολλών αμερικανικών προδιαγραφών οχημάτων που έφεραν για τον σκοπό αυτό στα σετ οι συντελεστές της παραγωγής.

Έτσι άλλη μια φορά στη μείζονα περιοχή της Θεσσαλονίκης, πολίτες είδαν μεγάλο αριθμό οχημάτων με πινακίδες κυκλοφορίας που γράφουν το "florida.com" και το "sunshine state" να μετακινούνται με ειδικά οχήματα από το ένα σημείο της πόλης, σε άλλο. Με αυτό τον τρόπο ξεκίνησε η τρίτη εβδομάδα των γυρισμάτων του "The Enforcer".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight