Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Τι προβάλλει το θερινό σινε Κάστρο στο Ρίο από 22 έως και 25/9/2022

Τι προβάλλει το θερινό σινε Κάστρο στο Ρ...

Συνεχίζεται η κομεντί "Εισιτήριο για τον παράδεισο" & στην προβολή των 21.45 θα παίζεται "Ο Επιθεωρητής Μαιγκρέ και το μυστήριο της νεκρής κοπέλας"

Συνεχίζει τις προβολές του καιρού επιτρέποντος, το θερινό σινε Κάστρο στο Ρίο και από την Πέμπτη 22/9 έως και την Κυριακή 25/9 με ώρα έναρξης 20:00 προβάλλει την ρομαντική κομεντί «Ticket to Paradise – Εισιτήριο για τον Παράδεισο» σε σκηνοθεσία του Ολ Πάρκερ.

Η ταινία που έχει γυριστεί στο εξωτικό και πανέμορφο Μπαλί της Ινδονησίας προσέλκυσε το κοινό και ήδη πανελλαδικά σε σχεδόν 2 εβδομάδες έχει κόψει κοντά στα 80.000 εισιτήρια.

Παίζουν οι αγαπητοί σταρ Τζορτζ Κλούνεϊ και Τζούλια Ρόμπερτς που αποδεικνύουν τη δυνατή χημεία τους καθώς και η Κέιτλιν Ντέβερ, ο 29χρονος Μαξίμ Μπουτιέ, ο 34χρονος Λούκας Μπράβο στο ρόλο του πιλότου Πολ που τα έχει με την Τζόρτζια (Τζούλια Ρόμπερτς) και η Μπίλι Λουρντ.

Διάρκεια: 104 λεπτά.

Είδος ταινίας: Ρομαντική Κομεντί

Περίληψη

Αυτόν τον Σεπτέμβριο, οι βραβευμένοι με Όσκαρ Τζορτζ Κλούνεϊ και Τζούλια Ρόμπερτς, επανασυνδέονται στη μεγάλη οθόνη στο ρόλο δυο πρώην ερωτικών συντρόφων, οι οποίοι καταλήγουν ανέλπιστοι σύμμαχοι, καθώς αναλαμβάνουν από κοινού την αποστολή να βάλουν φρένο στα σχέδια της ερωτοχτυπημένης κόρης τους, η οποία ετοιμάζεται να διαπράξει το ίδιο λάθος που έκαναν κάποτε οι ίδιοι.

Διανομή από την Tulip Entertainment.

Ακόμα το ίδιο χρονικό διάστημα, από 22 έως και 25/9 στην προβολή των 21:45, το σινε Κάστρο στο Ρίο θα προβάλλει την Γαλλοβελγικής συμπαραγωγής ταινία του Πατρίς Λεκόντ «Ο Επιθεωρητής Μαιγκρέ και το Μυστήριο της νεκρής κοπέλας».

Σενάριο: Πατρίς Λεκόντ, Ζερόμ Τονέρ

Φωτογραφία: Ιβ Αντζελο

Μουσική: Μπρούνο Κουλέ

Πρωταγωνιστούν ο Γάλλος σταρ Ζεράρ Ντεπαρντιέ και οι Μελανί Μπερνιέ, Ορόρ Κλεμάν, Ερβέ Πιερ.

Διάρκεια: 89 λεπτά.

Μία νεαρή κοπέλα βρίσκεται νεκρή σε μια πλατεία του Παρισιού, φορώντας ένα βραδινό φόρεμα. Ο επιθεωρητής Μαιγκρέ θα πρέπει αρχικά να ανακαλύψει την ταυτότητα της κοπέλας και έπειτα να ανασυνθέσει τις τελευταίες μέρες της ζωής της, ώστε να βρει τον δολοφόνο. Ο Πατρίς Λεκόντ διασκευάζει Ζορζ Σιμενόν με τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ να σηκώνει στους ώμους του το μύθο του Επιθεωρητή Μαιγκρέ.

Ο 74χρονος Γάλλος σκηνοθέτης Patrice Leconte μας έχει χαρίσει όμορφες σινεφίλ δημιουργίες όπως τις ταινίες «Ο Εραστής της κομμώτριας» με τον Ζαν Ροσφόρ και το «Κορίτσι στη Γέφυρα» με τον Ντανιέλ Οτέιγ.

Στην ταινία «Ο Επιθεωρητής Μαιγκρέ και το Μυστήριο της νεκρής κοπέλας» που κοντεύει τα 20.000 εισιτήρια πανελλαδικά σε 4 εβδομάδες προβολής, ο 73χρονος πλέον θρύλος του ευρωπαϊκού σινεμά, Ζεράρ Ντεπαρντιέ ερμηνεύει με στιβαρότητα και κυνισμό το ρόλο του Μαιγκρέ, καθώς προσπαθεί όχι μόνο να βρει τη λύση του μυστηρίου αλλά και τη δική του εξιλέωση, αποδεικνύοντας ότι μπορεί να σηκώσει στις στιβαρές του πλάτες μια ολόκληρη ταινία μυστηρίου, όπως έγραψε το flix.gr.

Διανομή: Spentzos Film.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ VIVA.GR

ΣΙΝΕ ΚΑΣΤΡΟ ΡΙΟΥ, Τηλ: 2610994765.

www.cinekastro.wordpress.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture