Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Κλούνει και Ρόμπερτς προσέλκυσαν το Ελληνικό κοινό με το "Εισιτήριο για τον Παράδεισο"

Κλούνει και Ρόμπερτς προσέλκυσαν το Ελλη...
Μαρτάτος Tάκης

Το 4ήμερο της πρεμιέρας του, το φιλμ που παίζεται & στην Πάτρα έκοψε κοντά στα 37.000 εισιτήρια και ήρθε 1ο στο εγχώριο box office

Πολύ καλά πήγε από πλευράς εισιτηρίων το φιλμ «Εισιτήριο για τον Παράδεισο» σε σκηνοθεσία του Ολ Πάρκερ με τους λαμπερούς πρωταγωνιστές Τζούλια Ρόμπερτς και Τζορτζ Κλούνει, κατακτώντας την 1η θέση στο τοπ-10 των εισιτηρίων του τετραημέρου 8 έως 11 Σεπτεμβρίου 2022 στο εγχώριο box office.

Το flix.gr ανέφερε εύστοχα πως πράγματι την τελευταία δεκαετία, οι ρομαντικές κομεντί έχουν υποβαθμιστεί ως είδος και περιοριστεί θα λέγαμε, κι αυτό αποτελεί αντικείμενο συζήτησης στα κινηματογραφικά πράγματα. Άρα είχε λείψει στο μεγάλο κοινό μία κομεντί με λαμπερούς πρωταγωνιστές, χιούμορ και εξωτικό φόντο.

Η συγκεκριμένη ταινία με γυρίσματα στο εξωτικό Μπαλί και φυσικά με κυρίαρχο ατού τη «χημεία» της χαμογελαστής Ρόμπερτς και του πάντα γοητευτικού Κλούνει, ο οποίος όπως είπε είχε να κάνει "καθαρόαιμη" κομεντί εδώ και σχεδόν 26 χρόνια από το «One fine day» με την Μισέλ Πφάιφερ, έκοψε σε 129 αίθουσες πανελλαδικά κοντά στα 37.000 εισιτήρια το 4ήμερο της πρεμιέρας της, (για την ακρίβεια 36.747 εισιτήρια). Στην Πάτρα το «Εισιτήριο για τον παράδεισο» προβάλλεται στα Odeon Veso Mare, στην Ακτή Δυμαίων.

Την 2η θέση στο box office του περασμένου 4ημέρου, πήρε η μεγάλη επιτυχία, το παιδικό ψηφιακό ανιμέισον «Minions: Η Άνοδος του Γκρου» που σε 124 αίθουσες πανελλαδικά έκοψε 23.856 εισιτήρια και σε σχεδόν 4 εβδομάδες έχει φτάσει τα 225.000 εισιτήρια. Παγκοσμίως η ταινία ήδη ξεπέρασε τα 905 εκατ. δολάρια σε εισπράξεις!

Την 3η θέση στο εγχώριο box office κατέκτησε το καλογυρισμένο και συγκινητικό αν και λίγο «άρλεκιν» σε πολλά σημεία, φιλμ «Εκεί Που Τραγουδάνε οι Καραβίδες» σε σκηνοθεσία της Ολίβια Νιούμαν που έχει βασιστεί στο μπεστ σέλερ μυθιστόρημα της Ντέλια Όουενς. Το φιλμ που παίζεται και στην Πάτρα στο θερινό σινε Κάστρο στο Ρίο στις 21.30 και στα Odeon Veso Mare, στην Ακτή Δυμαίων, έχει φτάσει σε σχεδόν 3 εβδομάδες προβολής πανελλαδικά τα 55.208 εισιτήρια. Παραγωγός είναι η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Ριζ Γουίδερσπουν.

Την πρώτη 5άδα συμπληρώνουν το παιδικό «Η DC Λεγεώνα από τα Σούπερ-Κατοικίδια» που στην πρεμιέρα του έκοψε σε 109 αίθουσες πανελλαδικά, 8.077 εισιτήρια (παίζεται και στην Πάτρα στη Βέσο Μάρε) και στην 5η θέση το φιλμ «Ο Επιθεωρητής Μαιγκρέ και το Μυστήριο της Νεκρής Κοπέλας» σε σκηνοθεσία του Πατρίς Λεκόντ που διασκεύασε Ζορζ Σιμενόν με τον Γάλλο σταρ Ζεράρ Ντεπαρντιέ να σηκώνει στους ώμους του το μύθο του Επιθεωρητή Μαιγκρέ. Το φιλμ που δεν έχει έρθει ακόμη στην Πάτρα, έχει πλησιάσει σε 3 εβδομάδες προβολής τα 18.000 εισιτήρια.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture