Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

«Emily in Paris»: Έρχεται η τρίτη σεζόν της σειράς - Οι πρώτες εικόνες

«Emily in Paris»: Έρχεται η τρίτη σεζόν ...

Η δημοφιλής πλατφόρμα streaming δεν έχει ανακοινώσει ακόμα την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου κύκλου επεισοδίων, ωστόσο αυτά θα προβληθούν στις αρχές του 2023

Η δημοφιλής σειρά του Netflix και υποψήφια για Emmy και Χρυσή Σφαίρα «Η Έμιλι στο Παρίσι» («Emily in Paris»), επιστρέφει σύντομα στη μικρή οθόνη με τον τρίτο κύκλο επεισοδίων.  

 
Η Λίλι Κόλις υποδύεται για ακόμα μια φορά την Έμιλι η οποία εργάζεται ως μάνατζερ κοινωνικών δικτύων και είναι διχασμένη ανάμεσα σε δύο άνδρες και δύο ηπείρους. Οι θαυμαστές τώρα μπορούν να παρακολουθήσουν τις πρώτες φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η streaming υπηρεσία. 

Στη νέα σεζόν, η ηρωίδα θα έρθει αντιμέτωπη με δύο διαφορετικά μονοπάτια και θα πρέπει να αποφασίσει για την παραμονή της στο Παρίσι και να ξεδιαλύνει τη συναισθηματική της ζωή, όπως αναφέρει η επίσημη περιγραφή του Netflix. Η τρίτη σεζόν δεν έχει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας αλλά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2023. 

Η δεύτερη σεζόν σταμάτησε στο σημείο που η Έμιλι (Κόλινς) εξομολογήθηκε τον έρωτά της για τον Γκάμπριελ (Λούκας Μπράβο) μόνο για να τον δει να επιστρέφει στην πρώην του (και φίλι της Έμιλι) Καμίλ (Καμίλ Ραζάτ). Η Έμιλι σκέφτεται να εγκαταλείψει τη Γαλλία και να επιστρέψει στη δουλειά της στο Σικάγο αντί να παραμείνει με την εργοδότριά της Σιλβί και τα σχέδια για τη δημιουργία μιας νέας εταιρείας. Ταυτόχρονα όμως, προσπαθεί να ζυγίσει τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτό για το άλλο πρόσωπο που την ενδιαφέρει, τον Άλφι (Λουσιέν Λαβίσκουντ) και την καριέρα της. 

Καθώς το μέλλον της Έμιλι είναι αβέβαιο, τι θα αποφασίσει τελικά; Από τότε που ο Λαβίσκουντ εντάχθηκε επισήμως στο καστ, αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι δεν πρόκειται να χαθεί ο Άλφι από τη ζωή της πρωταγωνίστριας. 

Η σειρά έκανε πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2020 και έφτασε στην κορυφή των τσαρτ της πλατφόρμας. Η τέταρτη σεζόν έχει ήδη πάρει «πράσινο φως». Οι δημιουργοί δήλωσαν στον ιστότοπο Entertainment Weekly ότι αυτό που μένει είναι η σειρά να εξερευνήσει «πώς είναι η Έμιλι σε σχέση με τους ανθρώπους που έχει αφήσει πίσω και τον τρόπο με τον οποίο ένας εκπατρισμένος για μεγάλο χρονικό διάστημα αλλάζει όσον αφορά τη σχέση του με την πατρίδα. 

 

Με πληροφορίες από το IndieWi

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight