Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΣΚΕΑΝΑ: "Ηλεκτρο-Σοκ ενέργειας"- Επιστολή στους Υπουργούς Ενέργειας κι Ανάπτυξης

ΣΚΕΑΝΑ: "Ηλεκτρο-Σοκ ενέργειας"...

"Η ανακοίνωση των επιδοτήσεων στους λογαριασμούς ενέργειας των επιχειρήσεων καθώς και της αποκλιμάκωσης αυτών για τις επιχειρήσεις που υπερβαίνουν τις 2000kw, αφήνουν απροστάτευτες χιλιάδες επιχειρήσεις εστίασης σε όλη την χώρα"

Επιστολή στους Υπουργούς Ενέργειας κι Ανάπτυξης έστειλε ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής  και μιλά για "Ηλεκτρο-Σοκ ενέργειας". Όπως τονίζει "Η ανακοίνωση των επιδοτήσεων στους λογαριασμούς ενέργειας των επιχειρήσεων καθώς και της αποκλιμάκωσης αυτών για τις επιχειρήσεις που υπερβαίνουν τις 2000kw, αφήνουν απροστάτευτες χιλιάδες επιχειρήσεις εστίασης σε όλη την χώρα".

Αναλυτικά:


Η ανακοίνωση των επιδοτήσεων στους λογαριασμούς ενέργειας των επιχειρήσεων καθώς και της αποκλιμάκωσης αυτών για τις επιχειρήσεις που υπερβαίνουν τις 2000kw, αφήνουν απροστάτευτες χιλιάδες επιχειρήσεις εστίασης σε όλη την χώρα .


Όσο κι αν προπαγανδίστηκε η στήριξη με αόριστα ποσοστά που δεν προκύπτουν στους τελικούς λογαριασμούς των ιδιοκτητών, η αλήθεια είναι πως το μέτρο δεν καλύπτει τις επιχειρήσεις του κλάδου.


Η εστίαση επιβάλλεται να επιδοτηθεί για τον μήνα Οκτώβριο χωρίς κλίμακα κατανάλωσης, με 398 ευρώ/μεγαβατώρα για το σύνολο της καταναλωσης, αφού η συντριπτική πλειοψηφία των επιχειρήσεων είναι ενεργοβόρες λόγω της δραστηριότητας τους .


Η κυβέρνηση οφείλει, να επιλέξει πολιτικές στήριξης του κλάδου και όχι επιλογές που θα τον αποσυνδέσουν οριστικά απ’ την οικονομία.


 Με εκτίμηση,

Εκ μέρους του

Δ.Σ ΣΚΕΑΝΑ

Ο Πρόεδρος   

Αναστάσιος Γιατράς
Ο Γεν. Γραμματέας 

 Παναγιώτης Ματθαιόπουλος 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις