Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Φθινοπωρινός καιρός και την Παρασκευή

Φθινοπωρινός καιρός και την Παρασκευή

Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας αλλά με βροχές και καταιγίδες σε μεγάλο μέρος της χώρας

Φθινοπωρινό θα είναι και αύριο το σκηνικό του καιρού με βασικά χαρακτηριστικά την συννεφιά, τις βροχές, τις καταιγίδες και τους βοριάδες, παρότι θα υπάρξει μικρή άνοδος της θερμοκρασίας στα ανατολικά ηπειρωτικά.

Πιο αναλυτικά, για την Παρασκευή το meteo προβλέπει νεφώσει σε ολόκληρη τη χώρα. Βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες θα ξεσπάσουν κυρίως στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη, στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου, στη Δυτική Στερεά, στην Πελοπόννησο και στην Κρήτη. Τοπικές βροχές και ενδεχομένως μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν επίσης σε τμήματα του Ιονίου, τη Ηπείρου, της Θεσσαλίας, της υπόλοιπης Στερεάς και της Εύβοιας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 1 έως 19 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 3 έως 21, στην Ήπειρο από 9 έως 26 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 7 έως 25, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 10 έως 23-24 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 12 έως 25 και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 12 έως 23-25 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 5-6 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις 4-5 μποφόρ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις