Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η θεσπέσια Σοφία Λόρεν είχε γενέθλια και έγινε αισίως 88 ετών

Η θεσπέσια Σοφία Λόρεν είχε γενέθλια και...

Παραμένει μία υπέροχη γυναίκα και ηθοποιός, ένα πρότυπο ομορφιάς, λατρεμένη από όλους τους Ευρωπαίους και όχι μόνο

H υπέροχη Σοφία Λόρεν - Sophia Loren που πραγματικά έχει μεγαλώσει όμορφα χωρίς να χάσει τη λάμψη και την σαγήνη της, είχε τα γενέθλια της στις 20 Σεπτεμβρίου και έγινε αισίως 88 χρονών (είναι γεννημένη το 1934). Η Ιταλίδα σταρ που το όνομά της είναι πλέον συνώνυμο με τη μεσογειακή ομορφιά παρότι πλησιάζει τα 90, αποτελεί ένα τρανταχτό, ιδανικό παράδειγμα της διατήρησης της γυναικείας λάμψης, παρά την πάροδο των χρόνων. Η Sophia Loren είναι αξιοθαύμαστο πως τόσες δεκαετίες μετά παραμένει ενεργή καλλιτεχνικά και μάλιστα με την προπέρσινη ταινία όπου έπαιξε με τίτλο «The Life Ahead» & είχε σκηνοθετήσει ο γιος της Edoardo Ponti, πήρε πολύ καλές κριτικές και συζητήθηκε πως μπορεί να έφτανε & έως τα Όσκαρ.

Η ίδια είχε κερδίσει το Όσκαρ α’ γυναικείου ρόλου το 1961 για την ταινία του Βιττόριο ντε Σίκα «Η ατιμασμένη - La Ciociara» και ήταν τότε η πρώτη ηθοποιός που κατακτούσε Όσκαρ με μη αγγλόφωνο ρόλο. Συμπλήρωσε λοιπόν τα 88 της χρόνια και όπως η ίδια λέει, έχει συμβιβαστεί με την ιδέα πως τα χρόνια περνούν και πως η πραγματική ομορφιά δεν ξεθωριάζει. Η Σοφία Λόρεν που έκανε μία αξιοζήλευτη καριέρα στο Χόλιγουντ, που την θαύμαζε ο γοητευτικός Κάρι Γκραντ (λέγεται πως κάποια περίοδο ήταν και ζευγάρι) και που είχε γυρίσει τέλη του ’50 στην Ύδρα «Το Παιδί και το Δελφίνι», παραμένει μία ντίβα του Χόλιγουντ παλαιάς κοπής που ξέρει πολύ καλά πως να δείχνει ακόμα και σήμερα, στην λεγόμενη τρίτη ηλικία, λαμπερή και σαγηνευτική.

Η Λόρεν έχει μείνει στην ιστορία για το απαράμιλλο στιλ και την αίγλη της, ένα πρότυπο για πολλές γυναίκες.

Μάλιστα η μεγάλη ντίβα του κινηματογράφου και το απόλυτο sex symbol των 60ς έχει και χιούμορ και έχει πει πως ούτε λίγο ούτε πολύ, «χρωστάει» τις περίφημες καμπύλες της στο Ιταλικό σπαγγέτι. "Ό,τι είμαι, το οφείλω στο σπαγγέτι", έχει χαρακτηριστικά πει.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight