Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Μπραντ Πιτ μίλησε για το μέλλον του και την αλλαγή σκέψης του μετά το lockdown

Ο Μπραντ Πιτ μίλησε για το μέλλον του κα...

Αναφέρθηκε & στους «πιο όμορφους άντρες στον κόσμο» κατά τη γνώμη του, ξεχωρίζοντας τον αξέχαστο Πολ Νιούμαν & τον "κολλητό" του Τζορτζ Κλούνει

O περιζήτητος Αμερικανός σούπερ σταρ του κινηματογράφου Μπραντ Πιτ έδωσε μια νέα ενδιαφέρουσα συνέντευξη στη Vogue μέσω Instagram & μεταξύ άλλων, μοιράστηκε και την άποψη του για το ποιοι πιστεύει ότι είναι οι «πιο όμορφοι άνδρες στον κόσμο».

«Ξέρετε, στον κόσμο της υποκριτικής, επειδή είναι η πρωινή μου δουλειά... η άμεση επιλογή είναι ο Πολ Νιούμαν», αποκάλυψε ο 58χρονος Πιτ. «Επειδή γέρασε με τόση χάρη. Ήταν ένας πραγματικά ιδιαίτερος, δοτικός, ζεστός και ειλικρινής άνθρωπος.

Θα προσθέσω και τον Τζορτζ Κλούνεϊ», ανέφερε αστειευόμενος. «Γιατί συνήθως, πάντα τον βγάζω έξω και πάντα με βγάζει έξω. Και αυτή τη φορά, θα κάνω το αντίθετο, μόνο αυτή τη φορά».

Ο βραβευμένος με Όσκαρ σταρ του Χόλυγουντ ανακοίνωσε, επίσης, τη νέα του σειρά περιποίησης, που ονομάζεται «Le Domaine Skincare» και αποκάλυψε ποια από τις διάσημες πρώην του αποτέλεσε για τον ίδιο πηγή έμπνευσης.

«Λατρεύω αυτό που έκανε η Γκουίνεθ Πάλτροου με το Goop», είπε. «Εξακολουθεί να είναι μια πραγματικά αγαπημένη φίλη. Τώρα που το σκέφτομαι, ήταν, μάλλον, η πρώτη που με έκανε να πλένω το πρόσωπό μου ακόμα και δύο φορές την ημέρα». Η νέα σειρά περιποίησης δημιουργήθηκε με τη βοήθεια της οικογένειας αμπελουργών Perrin. «Ξέρω ότι κυκλοφορούν νέα προϊόντα σχεδόν κάθε μέρα αλλά αν δεν είχα δει πραγματική διαφορά στο δέρμα μου, δεν θα είχαμε ασχοληθεί» πρόσθεσε ο αγαπητός ηθοποιός που στα νιάτα του είχε χαρακτηριστεί ως ο νέος Ρόμπερτ Ρέντφορντ.

Σε ερώτηση που αφορούσε την ταινία που είχε κάνει ο Μπραντ Πιτ με την Κέιτ Μπλάνσετ το 2009, «Η Απίστευτη Ιστορία του Μπέντζαμιν Μπάτον» του Ντέιβιντ Φίντσερ και κατά πόσο ήταν παράξενο να δει τον εαυτό του γερασμένο, ο Μπραντ Πιτ απήντησε πως δεν τον παραξένεψε και πως η όλη διαδικασία και εμπειρία ήταν μάλλον διασκεδαστική. Ωστόσο διευκρίνισε πως οι έξι ώρες που χρειαζόταν για να μπουν τα προσθετικά και το μακιγιάζ κάθε φορά μάλλον ταλαιπώρησαν το δέρμα του!  

Όσο για το πώς βλέπει το μέλλον του ο Μπραντ Πιτ είπε πως «όσο μεγαλώνω τόσο περισσότερο σκέφτομαι πως θέλω να έχω μία ποιοτική ζωή και να ξοδεύω δημιουργικά το χρόνο μου και είμαι προς αυτή την κατεύθυνση. Πιστεύω πως μετά την περίοδο του lockdown αυτή η σκέψη βρίσκεται στο μυαλό πολλών ανθρώπων και σε τελική ανάλυση, στο τέλος της ημέρας είναι η οικογένεια και οι κοντινοί σου φίλοι που αντιλαμβάνεσαι πως αξίζουν περισσότερο απ' όλα».

Με στοιχεία από το ΑΠΕ και την ανάρτηση του People.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ψιλοαγνώριστος στην ταινία "Η Απίστ...

Ψιλοαγνώριστος στην ταινία "Η Απίστευτη ιστορία του Μπέντζαμιν Μπάτον".

Νεότατος στο "Ποτάμι κυλά ανάμεσα μ...

Νεότατος στο "Ποτάμι κυλά ανάμεσα μας" σε σκηνοθεσία του Ρόμπερτ Ρέντφορντ το 1992.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight