Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Βασίλισσα Ελισάβετ: Φόρος τιμής από Μπάιντεν και Μακρόν– Δεξίωση με 1.000 καλεσμένους

Βασίλισσα Ελισάβετ: Φόρος τιμής από Μπάι...

Η κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ είναι, έτσι κι αλλιώς, ένα ιστορικό γεγονός

Η κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ είναι, έτσι κι αλλιώς, ένα ιστορικό γεγονός. Και ενώ η Βρετανία ετοιμάζεται να αποχαιρετίσει την επί 70 χρόνια μονάρχη της, το Λονδίνο «βουλιάζει» από τους ηγέτες που θα βρεθούν αύριο (19.09.2022) το Αββαείο του Γουέστμινστερ. Μεταξύ αυτών, ο Τζο Μπάιντεν και ο Εμανουέλ Μακρόν.

Ο Τζο Μπάιντεν, με τη σύζυγό του και ο Εμανουέλ Μακρόν, επίσης με τη σύζυγό του βρέθηκαν την Κυριακή στο Γουέστμινστερ για να αποτίσουν φόρο τιμής στη βασίλισσα Ελισάβετ. Και δεν θα μπορούσαν να το έχουν κάνει με πιο διαφορετικό τρόπο.

 
Ο Τζο και η Τζιλ Μπάιντεν έφτασαν στο Γουέστμινστερ Χολ με τη λιμουζίνα που μεταφέρει τον εκάστοτε πρόεδρο των ΗΠΑ στο εξωτερικό, το επονομαζόμενο «κτήνος». Μπήκαν στο Γουέστμινστερ Χολ, απέτισαν φόρο τιμής στη σορό της βασίλισσας Ελισάβετ και αποχώρησαν.

 
      

Ο Εμανουέλ και η Μπριζίτ Μακρόν θέλησαν να κάνουν πιο… ροκ εμφάνιση. Ο πρόεδρος της Γαλλίας έφτασε στο κέντρο του Λονδίνου με γυαλιά ηλίου και κασκόλ, φορώντας σκούρο κοστούμι. Ανάλογη και η εμφάνιση της Μπριζίτ Μακρόν.

   

Ο Τζο Μπάιντεν και ο Εμανουέλ Μακρόν θα είναι ανάμεσα στους υψηλούς καλεσμένους που θα υποδεχτεί απόψε ο βασιλιάς Κάρολος στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. Στη «δεξίωση του αιώνα» αναμένεται να παραβρεθούν 1.000 άτομα, ανάμεσά τους ο βασιλιάς της Ισπανίας Φελίπε με τη σύζυγό του Λετίθια αλλά και ο πατέρας του, Χουάν Κάρλος με τη βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας, ο οποίος αψήφισε τη «σύσταση» από την ισπανική κυβέρνηση και ταξίδεψε στο Λονδίνο!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight