Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Προβάλλεται ήδη στις Αθηναϊκές αίθουσες η Γαλλική ταινία «Νεαροί Εραστές – Les Jeunes Amants»

Προβάλλεται ήδη στις Αθηναϊκές αίθουσες ...

Σε σκηνοθεσία της Καρίν Ταρντιέ – Πρωταγωνιστούν η Φανί Αρντάν και ο 49χρονος Melvil Poupaud

H Γαλλική ταινία με τίτλο «Νεαροί Εραστές – Les Jeunes Amants» σε σκηνοθεσία της Καρίν Ταρντιέ βγήκε 8 Σεπτεμβρίου 2022 στις Ελληνικές αίθουσες σε διανομή της Neo Films.

Το φιλμ όπου πρωταγωνιστούν η γοητευτική και αγέραστη Γαλλίδα σταρ Φανί Αρντάν, στα 73 της χρόνια σήμερα και ο 49χρονος Melvil Poupaud, χαρακτηρίστηκε ως μια ανά στιγμές ζεστή ωδή στον αγέραστο έρωτα από το Αθηνόραμα.

Μια λαμπερή, καλύτερη από ποτέ Φανί Αρντάν (La Belle Epoque, 8 Women, Callas Forever) πρωταγωνιστεί στην συγκεκριμένη ταινία, ένα σύγχρονο δράμα με συναισθηματική χροιά για μια γυναίκα που ερωτεύεται έναν πολύ νεότερο άντρα και τις επιπτώσεις που έχουν οι επιλογές της στον περίγυρό της.

Εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα, αυτή η υπέροχη ταινία είναι ένα φοβερά συγκινητικό κάλεσμα για την ολοκληρωτική απόλαυση της ζωής κόντρα στις κοινωνικές προκαταλήψεις. Αποφεύγει επιδέξια τον συναισθηματισμό, αποτυπώνοντας τον ενθουσιασμό, την ενοχή και την ευαλωτότητα των ειδυλλίων.

ΣΥΝΟΨΗ

Η κομψή, συνταξιούχος αρχιτέκτονας Σόνα (Φανί Αρντάν), συναντιέται με τον Πιερ (Μελβίλ Πουπό), έναν παντρεμένο γιατρό γύρω στα 40, ο οποίος της είχε κάνει αρχικά εντύπωση σε μια σύντομη συνάντησή τους προ 15 ετών. Υπάρχει αμοιβαία έλξη και ξεκινούν έναν παθιασμένο δεσμό. Ενώ η οικογενειακή ζωή του Πιερ σύντομα ανατρέπεται – με τη γυναίκα του να δυσπιστεί για τη διαφορά ηλικίας - η Σόνα παλεύει με αισθήματα που πίστευε ότι ανήκαν οριστικά στο παρελθόν και την υπόσχεση του τι μπορεί να απομείνει…

«Συναισθηματική και ντελικάτη. Μια συναρπαστική ιστορία ανέφικτης αγάπης, γεμάτης χάρη, που φανερώνει πολλούς συλλογισμούς» - Cineuropa.

Στο φιλμ παίζει και η Σεσίλ Ντε Φρανς.

ΕΤΟΣ: 2021

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 113 ΛΕΠΤΑ

ΧΩΡΑ: ΓΑΛΛΙΑ

ΓΛΩΣΣΑ: ΓΑΛΛΙΚΑ.

Το φιλμ ενδεχομένως να έρθει για προβολή και στην Πάτρα.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture