Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Έρχεται 15 Σεπτεμβρίου 2022 στις Ελληνικές αίθουσες το φιλμ τρόμου "Το Ορφανό: Πρώτος Φόνος"

Έρχεται 15 Σεπτεμβρίου 2022 στις Ελληνικ...

Σε σκηνοθεσία Γουίλιαμ Μπρεντ Μπελ και σε σενάριο Ντέιβιντ Κόγκεσαλ - Πρωταγωνιστούν η Ίζαμπελ Φέρμαν και οι Τζούλια Στάιλς, Ροσίφ Σάδερλαντ

H ταινία “To Ορφανό: Πρώτος Φόνος - Orphan: First Kill” που θεωρείται σαν πρίκουελ της ταινίας του 2009, «Orphan», θα κάνει πρεμιέρα στη χώρα μας στις 15/9/2022

Η σκηνοθεσία είναι του Γουίλιαμ Μπρεντ Μπελ και το σενάριο του Ντέιβιντ Κόγκεσαλ.

Πρωταγωνιστεί και πάλι η Ίζαμπελ Φέρμαν - Isabelle Fuhrman. Επίσης παίζουν η Τζούλια Στάιλς, και οι Ροσίφ Σάδερλαντ, Hiro Kanagawa και Matthew Finlan.

Η ταινία διανεμήθηκε στις Αμερικάνικες αίθουσες στις 19/8/2022 από την Paramount Players σε επιλεγμένες αίθουσες, καθώς και ψηφιακά και streaming στην πλατφόρμα Paramount+.

Η Έστερ, το ανατριχιαστικό «Ορφανό» που αγαπήθηκε από τους φαν του τρόμου το 2009, επέστρεψε λοιπόν με την εξαιρετική 25χρονη Ίζαμπελ Φέρμαν να αναλαμβάνει και πάλι τον ρόλο, παρ’ όλο που καλείται να υποδυθεί τον χαρακτήρα στην παιδική του ηλικία. Στο πολυαναμενόμενο πρίκουελ, οι δημιουργοί τιμούν την παράδοση της πρώτης ταινίας και παραδίδουν ένα ανατρεπτικό origin story με αυθεντικότητα, καθώς η Φέρμαν δίνει μία συναρπαστική και πειστική ερμηνεία χάρη σε εφέ παλαιάς κοπής και στην υποκριτική εμπειρία που απέκτησε η πρωταγωνίστρια εντωμεταξύ, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου της εταιρείας διανομής Tanweer. Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Γουίλιαμ Μπρεντ Μπελ (Ο Διάβολος μέσα της), ενώ πλάι στην Ίζαμπελ Φέρμαν εμφανίζονται οι Τζούλια Στάιλς (10 πράγματα που μισώ σε σένα) και Ροσίφ Σάδερλαντ (Ο δρόμος της ύαινας).

Το «The Orphan» όπου εκ των παραγωγών ήταν και ο σταρ Λεονάρντο Ντι Κάπριο, είχε κάνει εμπορική επιτυχία με εισπράξεις κοντά στα 80 εκατ. δολάρια το 2009. Το είχε σκηνοθετήσει ο Jaume Collet-Serra και έπαιζε και η Βέρα Φαρμίγκα.

Σύνοψη

Αφού ενορχηστρώνει μια ευφυέστατη απόδραση από ένα ψυχιατρείο της Εσθονίας, η Έστερ ταξιδεύει στην Αμερική υποδυόμενη την εξαφανισμένη κόρη μιας πλούσιας οικογένειας. Ωστόσο, μια απροσδόκητη ανατροπή τη φέρνει αντιμέτωπη με μια μητέρα που θα προστατεύσει με κάθε κόστος την οικογένειά της από το δολοφονικό “παιδί”.

Η ταινία “Tο Ορφανό: Πρώτος Φόνος - Orphan First Kill” θα βγει στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022 σε διανομή από την Tanweer και την περιμένουμε για προβολή και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare όπου ήδη παίζεται το διαφημιστικό τρέιλερ.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture