Λίγο μετά τα τα μεσάνυχτα
Ένας άνδρας έχασε τη ζωή του λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στο Πανόπουλο ύστερα από παράσυρση.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες ένας ηλικιωμένος άνδρας, 87 ετών που κινούνταν πεζός, παρασύρθηκε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες από όχημα που οδηγούσε ένας 46χρονος.
Πάντα με τις ίδιες πηγές, ο άτυχος άνδρας έφερε βαριά τραύματα και δυστυχώς κατέληξε.
Τις συνθήκες του μοιραίου έρευνα το αστυνομικό τμήμα της Αρχαίας Ολυμπίας.
Η ανακοίνωση της αστυνομίας
Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαίας Ολυμπίας, σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη, χθες το βράδυ, στην Εθνική Οδό Πατρών Τριπόλεως.
Ειδικότερα, ημεδαπός άνδρας, οδηγώντας αυτοκίνητο, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα έναν 87χρονο ημεδαπό άνδρα, που κινούνταν πεζός.
Ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια, ενώ διενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










