Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Τι προβάλλει το θερινό σινε-Κάστρο στο Ρίο από 1η έως και 7 Σεπτεμβρίου 2022

Τι προβάλλει το θερινό σινε-Κάστρο στο Ρ...

Θα παίζονται 2 ταινίες, το παιδικό φιλμ ψηφιακού ανιμέισον "Μίνιονς 2: Η Άνοδος του Γκρου" και το κοινωνικό φιλμ "Εκεί που Τραγουδάνε οι Καραβίδες"

Στο θερινό σινε Κάστρο στο Ρίο, από την Πέμπτη 1/9 έως και την Τετάρτη 7/9/2022 θα προβάλλονται 2 ταινίες.

Στην προβολή των 20:30 θα παίζεται το παιδικό φιλμ «Μίνιονς 2:Η Άνοδος του Γκρου» σε σκηνοθεσία: Κάιλ Μπάλντα.

Παραγωγή: Κρις Μελεντάντρι, Τζάνετ Χέγκλι, Κρις Ρενό.

Στην μεταγλωττισμένη στα ελληνικά κόπια ακούγεται ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Διάρκεια: 87 λεπτά

Είδος ταινίας: Κινούμενα σχέδια

Περίληψη

Βρισκόμαστε στην καρδιά της δεκαετίας του '70, όπου όλοι έχουν λουλούδια στα μαλλιά και χρωματιστά παντελόνια και ο μικρός Γκρου μεγαλώνει στα προάστεια.

Ως φανατικός οπαδός μια ομάδας σούπερ κακών με το όνομα «Vicious 6», ο Γκρου θέλει να γίνει αρκετά κακός ώστε μια μέρα να μπορέσει να γίνει μέλος της ομάδας τους. Ευτυχώς, στην προσπάθειά του να σπείρει το χάος, τον βοηθούν οι μικροί του ακόλουθοι, τα λατρεμένα Minions. Όλοι μαζί, ο Κέβιν, ο Στιούαρτ, ο Μπομπ και ο Όττο, ένα νέο minion με «σιδεράκια» στα δόντια και με την απεριόριστη επιθυμία να είναι αρεστός σε όλους, αναπτύσσουν τις ικανότητές τους καθώς ετοιμάζονται να πειραματιστούν με τα πρώτα τους όπλα και να πραγματοποιήσουν τις πρώτες τους μυστικές αποστολές.

Η ταινία έχει γνωρίσει επιτυχία και στη χώρα μας έχει κόψει μέχρι στιγμής 85.000 εισιτήρια πανελλαδικά.

Παγκοσμίως οι εισπράξεις του φιλμ έχουν φτάσει τα 868,8 εκατ. δολάρια.

Στην προβολή των 22:15 θα προβάλλεται από την Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου 2022 η ταινία «Εκεί που Τραγουδάνε οι Καραβίδες - Where the Crawdads Sing» σε σκηνοθεσία Olivia Newman και σενάριο Lucy Alibar.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Taylor John Smith, Garret Dillahunt, Daisy Edgar-Jones, Harris Dickinson, David Strathairn, Eric Ladin, Ahna O'Reilly, Michael Hyatt, Joe Chrest.

Διάρκεια: 125 λεπτά

Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ

Καταλληλότητα: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ

Περίληψη

Μια σαγηνευτική ιστορία μυστηρίου βασισμένη στο ομώνυμο best seller μυθιστόρημα της Ντέλια Όουενς, η ταινία «Εκεί Που Τραγουδάνε Οι Καραβίδες» αφηγείται την ιστορία της Κάια, ενός κοριτσιού που εγκαταλείφθηκε τους ανθρώπους και μεγάλωσε μέχρι την ενηλικίωση στους επικίνδυνους βάλτους της Βόρειας Καρολίνας. Για χρόνια, οι φήμες για την «Πιτσιρίκα του Βάλτου» στοίχειωναν το Μπάρκλι Κοόυβ, απομονώνοντας την ευαίσθητη κι έξυπνη Κάια από την κοινότητά της. Όταν δύο νεαροί από την πόλη γοητεύονται από την ομορφιά της, η Κάια ανοίγεται σε μια νέα ζωή, αλλά όταν ο ένας από τους δύο βρεθεί νεκρός, η κοινωνία την βαφτίζει ως κύρια ύποπτη. Καθώς η υπόθεση εξελίσσεται, η ετυμηγορία για το τι πραγματικά συνέβη περιπλέκεται ακόμη περισσότερο, απειλώντας να αποκαλύψει τα πολλά μυστικά που κρύβονταν μέσα στο βάλτο.

Η ταινία ήδη έχει ξεπεράσει σε εισπράξεις τα 82 εκατ. δολάρια στο Αμερικάνικο box office συν ακόμη 24,7 εκατ. δολάρια από τον υπόλοιπο κόσμο.

Διανομή: Feelgood Entertainment

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ VIVA.GR

ΣΙΝΕ ΚΑΣΤΡΟ ΡΙΟΥ  

ΤΗΛ 2610994765

www.cinekastro.wordpress.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture