Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Βίκυ Καγιά: Οι αποκαλύψεις για τον νέο κύκλο του GNTM

Βίκυ Καγιά: Οι αποκαλύψεις για τον νέο κ...

Tα σχόλια για Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Σοφία Χατζηπαντέλη

Την Βίκυ Καγιά συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Ποιος είναι πρωινιάτικα” και ο δημοσιογράφος Πάνος Παπαδόπουλος. Το μοντέλο και παρουσιάστρια απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις αποκαλύπτοντας πως στον φετινό κύκλο του Shopping Star θα δούμε κάποιες αλλαγές, ενώ “πρόδωσε” και κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με τον νέο κύκλο του GNTM.

«Μακάρι να το ξαναδούμε το Dancing. Εγώ ξετρελάθηκα. Πέρασα καταπληκτικά. Αν έπρεπε να διαλέξω ένα από τα τρία πρότζεκτ (Shopping Star, GΝΤΜ, DWTS) στο σημείο της ζωής μου που βρίσκομαι τώρα, θα επέλεγα μόνο το GNTM γιατί θα ήθελα να έχω έξι μήνες δουλειά και έξι να μην έχω. Έχω κουραστεί λιγάκι» είπε η Βίκυ Καγιά.

Όσο για τις αλλαγές στον φετινό κύκλο του GNTM, η Βίκυ Καγιά σχολίασε το πόσο πολύ έχει εξελιχθεί η μόδα τα τελευταία χρόνια και αναφέρθηκε με πολύ όμορφα λόγια στη Σοφία Χατζηπαντέλη.

«Σοφία Χατζηπαντέλης. Ένα όνομα μια ιστορία. Δε χρειάζεται πολλές συστάσεις. Το CNN της κάνει αφιερώματα. Είναι ένα πρόσωπο που έφτιαξε την καριέρα της μέσα σε όλο αυτό το diversity που επικρατεί στην Αμερική. Οι Έλληνες είναι πάντα έτοιμοι για όλα τα πρωτοποριακά… Στα γυρίσματα έγινε χαμός, βγήκαν μαχαίρια, ψαλίδια, πιρούνια… Μετά όμως αγκαλιαζόμασταν. Έτσι είναι όμως οι μόδα» είπε η Βίκυ Καγιά.

Για τα καυστικά σχόλια που έκανε ο Λάκης Γαβαλάς το προηγούμενο διάστημα, είπε: «Ο Λάκης είναι πάντα καυστικός. αυτή είναι η προσωπικότητά του. Δε θα αλλάξει ποτέ η γνώμη μου για τον Λάκη. Μου αρέσει που είναι καυστικός. Γιατί να μην είναι;».

Όσον αφορά στους άλλους δυο κριτές, Τάσος Σοφρωνίου και Γιώργο Καράβα, η Βίκυ Καγιά σημείωσε: «Ο Τάσος Σοφρωνίου είναι στα καλύτερά του. Πιο όμορφος από ποτέ, πιο κατασταλαγμένος από ποτέ. Είμαι πάρα πολύ τυχερή. Για τα νούμερα δεν αγχώνομαι. Φυσικά και θέλω να σκίσουμε. Μη θεωρήσει κανείς ότι δε με νοιάζει αλλά πιο πολύ με ενδιαφέρει να είναι όλο σωστό γιατί με τα νούμερα πια και τον ανταγωνισμό που θα επικρατήσει, δε ξέρω πως θα μοιραστεί η πίτα… Υπάρχουν guest κριτές, μπορεί να επιστρέψει κάποια στιγμή και η Σοφία… Θέλουμε να υπάρχουν άνθρωποι από όλους τους χώρους. Ο Γιώργος Καράβας είναι καταπληκτικός… Τα λέει ωραία, αντρικά, όπως πρέπει. Συνδυάζει και το κομμάτι της μόδας που το γνωρίζει και το αντρικό».

Τέλος, ρωτήθηκε και για την επιλογή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου να παρουσιάσει το Love Island.

«Η Ηλιάνα καλά θα κάνει και θα παρουσιάσει το Love Island. Γιατί να μην το παρουσιάσει; Όσο πιο πολλά δοκιμάζουμε, τόσο πιο πολλά ξέρουμε. Καλά θα κάνει. Καλή της επιτυχία» είπε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight