Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

DECO

/

Τζέσικα Τσαστέιν: Retro glam λατρεία στο γεμάτο τζάκια σπίτι της στο Σέντραλ Πάρκ

Τζέσικα Τσαστέιν: Retro glam λατρεία στο...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Επιστρέφοντας στην πόλη, ρίξτε μια ματιά στο εκθαμβωτικό νεουορκέζικο διαμέρισμα της βραβευμένης με Οσκαρ αμερικανίδας star

Βικτοριανή αίγλη και old Hollywood  αποπνέει το ανακαινισμένο διαμέρισμα του 19ου αιώνα της διάσημης ηθοποιού Τζέσικα Τσαστέιν και του αριστοκράτη fashion executive συζύγου της Gian Luca Passi de Preposulo, στην καρδιά της Νέας Υόρκης, πολύ κοντά στο Σέντραλ Πάρκ. Επιστρέφοντας στην αστική καθημερινότητα λόγω φθινοπώρου, σας καλούμε να θαυμάσετε ένα townhouse που υποκλίνεται στη ζεστασιά και στο vintage style.

H ίδια η star χαρακτηρίζει το σπίτι της «warm and cozy glory» σε φωτογράφιση του περιοδικού AD. To οραματίστηκε με νοσταλγική, κινηματογραφική ατμόσφαιρα και διαθέτει έξι τζάκια, έτσι ώστε το κάθε δωμάτιο να σε καλωσορίζει με απαράμιλλη θαλπωρή.  Οι διακοσμητικές της ιδέες προήλθαν από ιστορικά ξενοδοχεία με διακόσμηση εποχής που έχει επισκεφθεί ανά τον κόσμο. Αγαπημένη της γωνιά ένας Ralph Lauren βελούδινος καναπές στο καθιστικό αλλά και όπου φιγουράρουν παλιά αντικείμενα όπως ένα  Rock-Ola jukebox του 1954 που ηχεί Φρανκ Σινάτρα ή μια πολυθρόνα που της θυμίζει τη Λορίν Μπακόλ. Το αποτέλεσμα απέχει πολύ βέβαια από τα φτωχικά φοιτητικά της χρόνια στο Μανχάταν, όπου μοιραζόταν με άλλες δυο συμφοιτήτριες ένα διπλό κρεβάτι. Οι designers Jesse Carrier και Mara Miller ανέλαβαν να αναβιώσουν τη βικτοριανή λάμψη που ονειρευόταν το ζευγάρι. «Το μεγαλύτερό μας κατόρθωμα ήταν ότι ξαναδώσαμε ζωή, glamour και σοφιστικέ πνοή σε αυτή τη «μεγαλοκοπέλα» λένε εννοώντας το διαμέρισμα. «Αυτό το σπίτι έπρεπε να είναι τολμηρό και πανέμορφο όπως η ιδιοκτήτριά του».

 Eκτοτε βέβαια η Τσαστέιν έχει αποκτήσει και άλλο αντίστοιχο ακίνητο, αλλά η διαμόρφωση του πρώτου της αυτού διαμερίσματος απασχολεί ακόμα τα διεθνή media.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View