Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«Νομίζαμε ότι μας έκανε πλάκα», σήμερα η νεκροψία για τον θάνατο του 15χρονου

«Νομίζαμε ότι μας έκανε πλάκα», σήμερα η...

Στην Χαλκιδική

Η τραγωδία αποκαλύφθηκε όταν ο εξάδελφος του 15χρονου τον είδε μπρούμυτα στο νερό αλλά θεώρησε ότι αστειευόταν.

Όταν, όμως, πέρασαν μερικά δευτερόλεπτα και τον πλησίασε, είδε ότι δεν ανταποκρινόταν. Τότε τον γύρισε ανάποδα και διαπίστωσε ότι έβγαζε αφρούς από το στόμα.

Λουόμενοι έβγαλαν τον 15χρονο από τη θάλασσα και προσπάθησαν για ώρα να τον επαναφέρουν. Σε λίγα λεπτά στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και παρέλαβε τον νεαρό για να τον μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας Μουδανιών. Δυστυχώς, όμως, ο άτυχος νεαρός κατέληξε.

 
Μόλις ο πατέρας του 15χρονου ενημερώθηκε για τον θάνατο του παιδιού του, λιποθύμησε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Να σημειωθεί ότι στην παραλία υπήρχε ναυαγοσώστης ενώ για την επαναφορά του άτυχου νεαρού χρησιμοποιήθηκε απινιδωτής που υπήρχε στο σημείο.

Ναυαγοσώστης: «Βρέθηκε ελάχιστα μέτρα από την ακτή- Δεν είχε κύμα η θάλασσα»
Τα αίτια για την απώλεια της ζωής του 15χρονου, αναμένεται να γίνουν γνωστά μετά την ιατροδικαστική έκθεση, ωστόσο, όπως ανέφερε στο GRTimes, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Νέων Φλογητών, Άγγελος Ιωαννίδης, οι διασωστικές αρχές της περιοχής, έκαναν ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν για να σωθεί.

 
«Έχουμε στεναχωρηθεί πολύ. Το περιστατικό δεν έγινε πολύ μακριά από την ακτή. Από όσο γνωρίζω συνέβη στα τρία με τέσσερα μέτρα, αλλά όταν φτάσαμε πια εκεί με τον απινιδωτή, ο 15χρονος είχε ανασυρθεί από τους λουόμενους και του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες. Στην περιοχή υπήρχε και ναυαγοσώστης ενώ και το ΕΚΑΒ έφτασε άμεσα. Έγινε προσπάθεια ανάνηψης με ΚΑΡΠΑ και γενικώς κάναμε ό,τι περνούσε από το χέρι μας» υπογραμμίζει ο Άγγελος Ιωαννίδης.

Δήμαρχος Ν. Προποντίδας: «Το παιδί ήταν στα ρηχά» 
Ο δήμαρχος Νέας Προποντίδας, Εμμανουέλ Καρράς μιλώντας στο MEGA δήλωσε τα εξής:

«Λυπηρό και στενάχωρο όταν ένα 15χρονο παιδί χάνει τη ζωή του. Δεν το ήξερα το παιδί, ωστόσο είναι σύνηθες να έρχονται αυθημερόν στην Χαλκιδική με λεωφορεία από άλλες περιοχές. Υπάρχουν 2 ναυαγοσώστες, το παιδί ήταν στα ρηχά, υπήρχε άμεση ανταπόκριση όταν τον βρήκαν, ήρθε γιατρός και διασώστης πιστοποιημένος με ΚΑΡΠΑ και ο απινιδωτής του χωριού που είχε τοποθετηθεί 3 μέρες πριν», είπε αρχικά.

Τον είδαν οι φίλοι του, αλλά νόμιζαν ότι τους έκανε πλάκα. Μετά από λίγα λεπτά κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά και έσπευσαν να δουν τι έγινε», κατέληξε.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού
Ανακοίνωση για τον άτυχο 15χρονο που έχασε τη ζωή του σε παραλία των Νέων Φλογητών στη Χαλκιδική, εξέδωσε η Λιμενική Αρχή. Σε αυτήν αναφέρονται τα εξής:

«Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα από την παραλία των Νέων Φλογητών δήμου Ν. Προποντίδας, 15χρονος ημεδαπός.

Ο 15χρονος μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης».

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα αναμένεται να γίνει η νεκροψία. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις