Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η κόρη του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό αγόρασε έπαυλη στο Χόλιγουντ

Η κόρη του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό ...

Η Τζαμζίν Γκρέις Γκριμάλντι, εγγονή της Γκρέις Κέλι είναι ηθοποιός και τραγουδίστρια & έχει συμμετάσχει στην βραβευμένη σειρά του Amazon, «The Marvelous Mrs. Maisel»

Δεν έχει επίσημα τον τίτλο της «πριγκίπισσας» και δεν ανήκει στη σειρά διαδοχής. Είναι όμως η πρωτότοκη κόρη του πρίγκιπα Αλβέρτου Β' του Μονακό και τα τελευταία χρόνια έχει συμφιλιωθεί με τους Μονεγάσκους συγγενείς της. Ως απόγονος της αλλοτινής σταρ του Χόλιγουντ και μετέπειτα πριγκίπισσας του Μονακό, Γκρέις Κέλι, η Τζαμζίν Γκρέις Γκριμάλντι, έγινε ηθοποιός και τραγουδίστρια. Έχει συμμετάσχει μάλιστα στην βραβευμένη σειρά του Amazon «The Marvelous Mrs. Maisel» και έχει κυκλοφορήσει δύο τραγούδια.

Πρόσφατα απέκτησε μία έπαυλη αξίας 3,3 εκατ. δολαρίων στους λόφους του Χόλιγουντ, στο Λος Άντζελες. Η κατοικία που βρίσκεται στην κορυφή του βράχου έχει μοναδική θέα προς το Αστεροσκοπείο Γκρίφιθ και στην πινακίδα του Χόλιγουντ. Βρίσκεται στην συνοικία αστέρων, «Outpost Estates», με γείτονες την Ουινόνα Ράιντερ (Winona Ryder), τη Φελίσιτι Χάφμαν (Felicity Huffman) τον πρίγκιπα Χάρι και τον επίσης ηθοποιό Ράσελ Μπραντ (Russell Brand).

Η διάσημη καταγωγή της Τζασμίν έγινε για πρώτη φορά γνωστή στα μέσα της δεκαετίας του 2000, όταν αποκαλύφθηκε ότι η μητέρα της, η  Αμερικανίδα σερβιτόρα Ταμάρα Ροτόλο είχε σχέση με τον πρίγκιπα. Το 2006, ο πρίγκιπας Αλβέρτος την αναγνώρισε επίσημα και σύμφωνα με το Tatler, από τότε τη βοηθάει οικονομικά.

Ο Αλβέρτος να σημειώσουμε, πως επίσης διατηρεί στενές φιλίες με αστέρες του Χόλιγουντ όπως ο αγαπητός Ρόμπερτ Ρέντφορντ.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight