Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Την Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022 η Γιορτή Κρασιού στο Φαρραί Αχαΐας

Την Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022 η Γιορτή...

Θα τραγουδήσει ο γνωστός και αγαπητός ερμηνευτής της ελληνικής παραδοσιακής μουσικής Παναγιώτης Λάλεζας

Κανονικά συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την Γιορτή του Κρασιού στο Φαρραί Αχαΐας που θα γίνει την Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022.

Η εκδήλωση σύμφωνα με το πρόγραμμα, περιλαμβάνει ζωντανή παραδοσιακή δημοτική μουσική από τον καλύτερο στο είδος, τον γνωστό και αγαπητό τραγουδιστή της ελληνικής παραδοσιακής μουσικής Παναγιώτη Λάλεζα και τους συνεργάτες του, όπως επίσης και παραδοσιακούς χορούς από καθιερωμένους χορευτικούς συλλόγους της περιοχής.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα γίνει αναφορά στη διαδρομή στο παραδοσιακό τραγούδι, των βετεράνων της οικογένειας Βέρρα η οποία & κατάγεται από το Φαρραί και είναι η μοναδική οικογένεια στην Ελλάδα, τριών και πλέον γενεών που ερμηνεύουν με μοναδικό και αξεπέραστο τρόπο τα δημοτικά τραγούδια του τόπου μας

Επίσης όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Δ. Δ. Φαρρών, του Δήμου Ερυμάνθου, Γιάννη Κάντζαρη, στην εκδήλωση θα έχει φιλική συμμετοχή και θα βραβευθεί η Μεγάλη Κυρία του δημοτικού τραγουδιού Τασία Βέρρα, η οποία έχει προσφέρει τα μέγιστα στη διατήρηση της παραδοσιακής μουσικής και έχει εμπνεύσει πολλούς καταξιωμένους καλλιτέχνες.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και θα κεραστεί κρασί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture