Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Γιώργος Μάγκας: Πώς ξεκίνησε η διασπορά της ψευδούς είδησης για τον θάνατό του

Γιώργος Μάγκας: Πώς ξεκίνησε η διασπορά ...

Η οργή των συγγενών και το λάθος Μπιμπίλα

Πανικός προκλήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο διαδίκτυο με αφορμή την είδηση ότι δήθεν πέθανε ο βιρτουόζος του κλαρίνου, Γιώργος Μάγκας.

Μέσα σε λίγα μόλις λεπτά, υπήρξε η διάδοσή της, καθώς η αρχική πηγή της, δηλαδή ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, είναι μια αξιόπιστη πηγή.

Οργισμένη ήταν η αντίδραση του γιου του Γιώργου Μάγκα, μετά την ψευδή είδηση του θανάτου του «βασιλιά» του κλαρίνου, που πήρε μεγάλες διαστάσεις.

Σχολιάζοντας την πληροφορία, ο Σάκης Μάγκας, ανέφερε σε ανάρτησή του στο facebook: «Παιδιά καλησπέρα, θα ήθελα να ενημερώσω τον κόσμο που στέλνει μηνύματα και συλλυπητήρια για τον πατέρα μου ότι δεν πέθανε. Είναι ψέματα και όλα αυτά ξεκίνησαν από τον ηθοποιό Μπιμπίλα που έκανε ανάρτηση. Θα έχει τις συνέπειες με τα ψέματα που διαδίδει. Παραπληροφόρηση. Ο Γιώργος Μάγκας ζει και βασιλεύει».

Πώς ξεκίνησαν όλα; Νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης, ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας, με ανάρτησή του στο Facebook, ανακοίνωνε το «θάνατο» του Γιώργου Μάγκα: «Με μεγάλη μου λύπη πληροφορήθηκα ότι έφυγε από κοντά μας ο βιρτουόζος του κλαρίνου κ βασιλιάς των πανηγυριών , ο υπέροχος Γιώργος Μάγκας! Τον γνώρισα σε μια περιοδεία μας με τον Γιάννη Μόρτζο πριν 20 χρόνια στα Γιάννενα σε μια ταβερνούλα και μου είπε μαζί με την υπέροχη σύντροφο του την Τζούλη, ότι με αγαπούν και με θαυμάζουν. Γίναμε φίλοι! Μας κάλεσε όλο τον θίασο στο πανήγυρι κ όταν μπήκαμε όπως μας είδε, είπε με την ωραία φωνή του, καλωσορίζω τον θίασο του αγαπημένου μου Σπύρου Μπιμπίλα.. Δεν ήξερα πως να το μαζέψω, γιατί εγώ απλά συνεργαζόμουν με τον θίασο του Γιάννη Μόρτζου… Γελάσαμε τόσο πολύ… Καλό ταξίδι υπέροχε Γιώργο Μάγκα, θα μας λείψεις πολύ… Κουράγιο Τζούλη».

 

Ωστόσο λίγο αργότερα ο πρόεδρος του ΣΕΗ  με νέα του ανάρτηση ζήτησε συγγνώμη καθώς όπως είπε «για μια ακόμα φορά με πληροφόρησαν λάθος και εμφανισα την είδηση περί του θανατου του φίλου  Γιώργου Μάγκα.. Είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει να μας πληροφορουν με ψευδείς ειδήσεις περι θανάτων ! Χαίρομαι που ο Γιώργος Μαγκας ζει !!!!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight