Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θέσεις ειδικευόμενων ιατρών ειδικότητας Ρευματολογίας, στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, για μερική άσκηση 2 ετών

Θέσεις ειδικευόμενων ιατρών ειδικότητας ...

Τι ανακοίνωσε η Διεύθυνση Υγείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Από τη Διεύθυνση Υγείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ανακοινώνεται ότι εγκρίθηκε (αρ.Γ2α/11598/08-07-2022  Υπουργική Απόφαση  (ΦΕΚ 3732/Β/14-07-2022) η μεταφορά/μετατροπή δύο οργανικών θέσεων ειδικευομένων ιατρών ειδικότητας Γενικής Ιατρικής, (έχουν συσταθεί με την Α3β/οικ.9609/17-07-1985 (ΦΕΚ 469/Β/1985) Κοινή Υπουργική Απόφαση), σε δύο οργανικές θέσεις ειδικευόμενων ιατρών ειδικότητας Ρευματολογίας, στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, για μερική άσκηση 2 ετών (ΦΕΚ 5690/Β’/07-12-2021) στην  ειδικότητα αυτή.

Η πλήρωση των παραπάνω θέσεων  σε πρώτη εφαρμογή θα γίνει μετά από κλήρωση, εφόσον ο αριθμός των αιτήσεων των ενδιαφερομένων ιατρών είναι μεγαλύτερος του αριθμού των θέσεων. Στην κλήρωση μπορούν  να συμμετέχουν γιατροί που πληρούν τις προϋποθέσεις τοποθέτησης-πρόσληψης. Επίσης μπορούν να συμμετέχουν και γιατροί  που έχουν υποβάλλει αιτήσεις για τη συγκεκριμένη ειδικότητα σε άλλα Νοσοκομεία (εάν δεν έχει ξεκινήσει η διαδικασία τοποθέτησής τους) και με τον όρο, ότι εφόσον εξαχθούν με επιτυχή σειρά από την κληρωτίδα θα ακυρωθούν οι αιτήσεις τους στα άλλα Νοσοκομεία, τα οποία παρέχουν μερική άσκηση, ενώ δεν ακυρώνονται εφόσον δεν αναδειχθούν υποψήφιοι από την κλήρωση και το είχαν ρητά δηλώσει στην Υπηρεσία μας.

Η κλήρωση αφορά όλους όσοι έχουν υποβάλλει αίτηση, ενώ όσοι από αυτούς δεν αναδειχθούν για κάλυψη των θέσεων με την σειρά που κληρώθηκαν διαμορφώνουν νέα σειρά προτεραιότητας με την προϋπόθεση ότι το ενδιαφέρον τους να παραμείνουν στη νέα σειρά το είχαν γραπτά δηλώσει προ της κλήρωσης.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων ιατρών υποβάλλονται στην Δ/νση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (Π.Π. Γερμανού 98-Πάτρα, Ισόγειο, Γραφείο 1). Το χρονικό διάστημα  υποβολής αιτήσεων θα είναι για δεκαπέντε (15) εργάσιμες ημέρες,  από την ημερομηνία ανάρτησης της απόφασης στη Διαύγεια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις