Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στη νεαρή που επιτέθηκε με μαχαίρι στην 27χρονη στη Θεσσαλονίκη

Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονία...

«Mου επιτέθηκε από πίσω», λέει η 27χρονη που δέχθηκε μαχαιριές

Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας άσκησε η εισαγγελέας στην 25χρονη με καταγωγή από την Αλβανία, η οποία το απόγευμα της Τετάρτης μαχαίρωσε μια 27χρονη ομοεθνή της λόγω ερωτικής αντιζηλίας στη Θεσσαλονίκη.

Η νεαρή κατηγορείται, επίσης, για οπλοφορία και οπλοχρησία και παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή, από όπου αναμένεται να ζητήσει προθεσμία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν λίγο μετά τις 19:00, επί της οδού Ράλλη, στην περιοχή της Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη, όταν το θύμα με καταγωγή από την Αλβανία, περπατούσε προς την οικία της. Τότε η δράστιδα που την ακολούθησε, της επιτέθηκε με ένα μαχαίρι και την τραυμάτισε στην κοιλιακή χώρα και στον ώμο.

Το θύμα κατέφυγε για βοήθεια στο σπίτι της αδερφής της που βρίσκεται σε παράπλευρη οδό, ενώ η δράστιδα, μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, εντοπίστηκε στο σημείο από τους προστρέξαντες αστυνομικούς, στους οποίους και ομολόγησε την πράξη της, ενώ βρέθηκε και το μαχαίρι που χρησιμοποίησε όταν επιτέθηκε στο θύμα.

Το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

«Mου επιτέθηκε από πίσω», λέει η 27χρονη που δέχθηκε μαχαιριές

«Πήγαινα στην αδελφή μου και η γυναίκα ήρθε από πίσω και μου επιτέθηκε», αναφέρει μέσα από το νοσοκομείο που νοσηλεύεται η 27χρονη γυναίκα που το απόγευμα της Τετάρτης δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από μια 25χρονη ομοεθνή της λόγω ερωτικής αντιζηλίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, το θύμα δέχθηκε μαχαιριές στην κοιλιά και στον ώμο, ωστόσο δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή της. Η 27χρονη με καταγωγή από την Αλβανία που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, οδηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και αναμένεται να περάσει το «κατώφλι» του εισαγγελέα και στη συνέχεια του ανακριτή.

Όλα έγιναν λίγα λεπτά μετά τις 7 το απόγευμα όταν το θύμα περπατούσε στον δρόμο επί της οδού Ράλλη, στην περιοχή της Πυλαίας, κοντά στο δικό της σπίτι και της αδελφής της και η δράστιδα την πλησίασε και την μαχαίρωσε. Η νεαρή κατέφυγε για βοήθεια στο σπίτι της αδερφής της που βρίσκεται σε παράπλευρη οδό, ενώ η δράστιδα, μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, εντοπίστηκε στο σημείο από τους προστρέξαντες αστυνομικούς, στους οποίους και ομολόγησε την πράξη της, ενώ βρέθηκε και το μαχαίρι που χρησιμοποίησε όταν επιτέθηκε στο θύμα.

Όπως ανέφερε η αδελφή της 27χρονης, η δράστιδα επιτέθηκε στην γυναίκα φωνάζοντας πως διατηρεί παράνομη σχέση με τον άντρα της, ενώ ο γαμπρός της ανέφερε ότι «είδαμε την αδελφή της γυναίκας μου μαχαιρωμένη και μια άλλη γυναίκα απο πάνω της».

Τι λένε οι συγγενείς της κατηγορούμενης

Συγγενείς της 27χρονης που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, την συνόδευσαν σήμερα το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και δίνουν τη δική τους εκδοχή για το πως συνέβη η αιματηρή επίθεση το απόγευμα της Τετάρτης.

Όπως ανέφερε η μητέρα της, «η κόρη μου είναι παντρεμένη με δύο παιδιά. Αυτή η κοπέλα διατηρούσε για χρόνια σχέση με τον άντρα της κόρης μου. Να φανταστείτε δύο μέρες έμενε στο σπίτι του και ένα μήνα μαζί με την 27χρονη. Το ήξεραν όλοι, όμως τις κορόιδευε και τις δύο. Δεν ξέρω τι έγινε χθες, όμως η κόρη μου δεν φταίει», ανέφερε.

Ο αδελφός της 27χρονης γυναίκας, υποστηρίζει ότι «εχθές ο άντρας της αδελφής μου τις κάλεσε και τις δύο για να συναντηθούν και να μιλήσουν για όλα. Βρέθηκαν στην Πυλαία κοντά στο σπίτι της 27χρονης και στη συνέχεια αυτός έφυγε και τις άφησε μόνες. Όμως δεν μπορούσαν να τα βρούν. Τα πράγματα ξέφυγαν απο τον έλεγχο και έγινε αυτό που έγινε. Δεν είχε σκοπό να το κάνει αυτό η αδελφή μου. Δεν είναι τέτοιος άνθρωπος. Είναι θύματα και τα δύο κορίτσια».

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις